Compleet Zakelijk
Image default
Bedrijven en samenleving

Het leukste idee voor een bedrijfsfeestje

Zoek je nog een leuk idee voor een bedrijfsfeestje? Dan hebben wij de gouden tip voor je. Huur een silent disco en maak er een onvergetelijk bedrijfsfeestje van. Een silent disco is een feestje waarbij iedereen hoofdtelefoons op heeft en waar gekozen kan worden tussen verschillende kanalen met verschillende muziek. Het heet een silent disco omdat iedereen een koptelefoon op heeft en daardoor voor de buitenwereld niks te horen is. Een silentdisco huren is een geweldig idee voor een bedrijfsfeestje, omdat je muziek kunt combineren met lekkere hapjes en iedereen zijn favoriete kanaal zelf kan kiezen. 

 

Een silent disco in het bedrijf 

Als je een silent disco gaat doen voor een bedrijfsfeestje, dan kun je dit ook gewoon in het bedrijf doen. Dat kun je namelijk doen door een silent disco te huren. Dan krijg je een set binnen met hoofdtelefoons, koppelingen en zenders. Ook krijg je er een handleiding bij voor het instellen van de koptelefoons. Omdat het een soort van stil feestje is, kun je het gerust in je eigen bedrijf doen. Met de gehuurde koptelefoons en zenders kun je dan een geweldig feestje bouwen. De volgende dag kan de silent disco dan weer gewoon teruggestuurd worden. 

 

De voordelen van het huren van een silent disco

Er zitten veel voordelen aan het huren van een silent disco. Ten eerste is een silent disco een leuk idee voor een bedrijfsfeestje en ook erg uniek. Daarnaast kun je meerdere muziekkanalen instellen waardoor iedereen kan luisteren wat hij of zij wil. Zo kun je een kanaal met top 40 hits en de andere met klassieke rock doen bijvoorbeeld. Dan zal niemand meer zeuren over de muziek. Door een silent disco te huren zit je nergens aan vast en deze kan je gewoon makkelijk weer terugsturen de volgende dag. Organiseer dus een silent disco voor je volgende bedrijfsfeestje.