Compleet Zakelijk
Image default
Bouw en onderhoud

Wedi Bouwmaterialen: Kwaliteit waarop je kunt vertrouwen

Wedi Bouwmaterialen: Kwaliteit waarop je kunt vertrouwen 

Als het gaat om bouw en bouwmaterialen kun je niet voorzichtig genoeg zijn; de kwaliteit van je benodigdheden bepaalt immers het succes van je project. Daarom vertrouwen zoveel mensen op het merk Wedi bouwmaterialen, hun producten zijn zowel betrouwbaar als betaalbaar. Laten we eens kijken wat Wedi zo bijzonder maakt. 

 

Wedi Building Boards 

De Wedi Building Board is een van hun paradepaardjes. Deze lichtgewicht schuimplaat is gemaakt van polystyreen en polyurethaan en is ontworpen voor gebruik bij tegelprojecten zoals wandbekleding, douchewanden, aanrechtbladen en meer. De plaat is ook rotvrij en waterbestendig, waardoor hij ideaal is voor natte ruimtes die aan vocht worden blootgesteld, zoals badkamers of keukens. Het heeft ook uitstekende isolerende eigenschappen, wat betekent dat het kan helpen je energiekosten laag te houden. Bovendien zijn de platen gemakkelijk te snijden en te vormen in elke maat of vorm die je nodig hebt voor je project. 

 

Wedi Voegkit 

Een ander populair product van Wedi is hun voegkit. Deze kit zorgt ervoor dat alle voegen in betegelde oppervlakken waterdicht zijn, zodat lekken en schade door vocht dat door scheuren in tegels of voegen sijpelt, worden voorkomen. De kit is gemakkelijk aan te brengen met een kitpistool en biedt een duurzame oplossing die na verloop van tijd niet barst of krimpt door blootstelling aan water of temperatuurwisselingen. Bovendien is het verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je er een kunt vinden die perfect bij je tegelproject past! 

 

Wedi Sublinerplaten 

Voor grotere tegelprojecten waar extra versteviging op oneffen oppervlakken nodig kan zijn, biedt Wedi de Subliner Plate kit die voorgesneden platen van gegalvaniseerd staal bevat. Die kunnen gebruikt worden om elk oppervlak te egaliseren voordat lijm of mortel voor het betegelen wordt aangebracht. De platen zijn voorzien van een antisliplaag, zodat ze niet verschuiven terwijl je ermee werkt, en ze worden geleverd met wiggen om ze naar behoefte in hoogte te verstellen voor verschillende toepassingen.  

Als het om bouwmaterialen gaat, heeft Wedi je gedekt! Van een Wedi bouwplaat en voegkit tot ondervloerplaten, ze bieden alles wat je nodig hebt voor een succesvolle doe-het-zelf tegelklus, en nog voor een betaalbare prijs ook! Met producten als deze van het vertrouwde merk Wedi kun je erop vertrouwen dat je project precies zo uitpakt als je voor ogen hebt! Dus of je nu een bestaande kamer opknapt of begint aan een ambitieuze nieuwbouw, vertrouw op Wedi bouwmaterialen om de klus goed te klaren!

 

https://www.bouwmaat.nl/