Compleet Zakelijk
Image default
Groothandel

Tape bedrukken?

Wilt u tape bedrukken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 123bedruktetape is DE specialist als het gaat om bedrukte tape. Wij leveren in heel Nederland en Belgie jaarlijks veel tapes met logo voor allerlei bedrijven.

We hebben op hoofdlijnen drie verschillende kwaliteit tape die u kunt bedrukken.

PVC, PP en Papier tapes met bedrukking.

PP bedrukte tape kent vele verschillende soorten kleeflagen/lijmsoorten. De andere varianten hebben wij in een enkele variant als keuze. Zo PVC bedrukte tape met een natuurrubber kleeflaag.

Maar neem een PP bedrukte tape, hebben wij met veel verschillende additieven waardoor deze in sommige situaties geschikt kunnen zijn voor de vriezer. Wilt u tape bedrukken neem dan vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het proces van bedrukte tape is eigenlijk heel eenvoudig. U stuurt u uw logo toe en wij gaan voor u aan de slag. We maken altijd eerst een drukproef voor u op. Deze is ook ter goedkeuring van de kleuren en het finale ontwerp. Wanneer u deze goedkeurt gaan we voor u aan de slag met het productie proces.

 Afhankelijk per soort tape en aantal rollen verschillen de levertijden tussen de 2 en 7 werkweken. Wilt u weten wat voor u van toepassing is dan is eeen telefoontje of email natuurlijk de korste weg.

https://www.123bedruktetape.nl/