Compleet Zakelijk
Image default
Marketing en reclame

Relatiegeschenk kalender personaliseren? 4 unieke ideeën!

Heb je ooit gedacht aan het personaliseren van een kalender als relatiegeschenk? Het is een geweldige manier om waardering te tonen en tegelijkertijd een praktisch cadeau te geven. En het is tevens ook nog eens goed voor je naamsbekendheid. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor je geweldige collega’s, trouwe klanten of waardevolle zakenpartners, een gepersonaliseerde relatiegeschenk kalender is altijd een slimme keuze. In dit artikel gaan we je inspireren met drie unieke ideeën om een relatiegeschenk kalender een persoonlijk tintje te geven.

Foto’s en herinneringen

Een van de meest populaire manieren om een weekkalender echt persoonlijk te maken, is door er foto’s en herinneringen aan toe te voegen. Hoe leuk is het om foto’s te verzamelen van bijzondere momenten, zoals bedrijfsevenementen, teamuitjes of mijlpalen die we het afgelopen jaar hebben beleefd? Je kunt deze foto’s vervolgens op de juiste maanden plaatsen en er korte bijschriften bij zetten om de herinneringen tot leven te brengen. Het is geweldig om zo de band met je team of klanten te versterken.

Grappige foto’s en photoshop

Hou je van een vleugje humor? Dan is het een geweldig idee om grappige foto’s toe te voegen aan deze kalender. Je kunt foto’s verzamelen van je teamleden, klanten of zakenpartners waarop ze bijvoorbeeld gekke bekken trekken, in gekke kostuums rondlopen of een hilarische pose aannemen. Deze foto’s kunnen dan de sterren van de kalender worden, en elke maand komt er een nieuwe grappige afbeelding tevoorschijn. Met de creatieve mogelijkheden van Photoshop kun je de foto’s nog hilarischer maken. Je kunt bijvoorbeeld de hoofden van mensen op de lichamen van stripfiguren plaatsen, ze in belachelijke situaties photoshoppen of grappige visuals maken. 

Inspirerende citaten en motiverende boodschappen

Een andere manier om een gepersonaliseerde relatiegeschenk kalender te maken, is door er inspirerende citaten en motiverende boodschappen aan toe te voegen. Je weet wel, van die spreuken die je een extra boost geven en je laten nadenken over het leven. Je kunt citaten toevoegen die de relaties zelf ooit hebben gezegd. Denk aan grappige opmerkingen, inspirerende adviezen of wijze inzichten die ze met je hebben gedeeld tijdens jullie eerdere gesprekken, samenwerkingen of gedenkwaardige momenten. Het mooie hiervan is dat het een diepgaand gevoel van erkenning geeft. Het laat zien dat je echt hebt geluisterd naar wat ze te zeggen hadden en dat je hun woorden waardeert. Het is ook een geweldig cadeau-idee, vooral als ze zich niet eens herinneren dat ze die specifieke uitspraken hebben gedaan. Heb jij nog creatieve ideeën?