Compleet Zakelijk
Image default
Transport en logistiek

Transport en logistiek

Er zijn verschillende bedrijven die zeevracht naar Azië aanbieden, zoals 123 transport and logistics. Deze bedrijven bieden verschillende modaliteiten aan om goederen vanuit Azië te halen of juist ernaartoe te brengen. Het is mogelijk om een container als FCL (Full Container Load) of LCL (Less than a Container Load) te verschepen. U kunt online tarieven opvragen en boeken of contact opnemen met de bedrijven voor meer informatie.

De kosten van verzending naar Azië variëren afhankelijk van de bestemming, het gewicht en de verzendmethode. Volgens coolparcel.com[1] zou het ongeveer $ 400 tot $ 500 kosten om een ​​doos met FedEx van de VS naar Azië te verzenden. De werkelijke kosten kunnen echter verschillen op basis van de specifieke bestemming in Azië. U kunt verzendcalculators van bedrijven zoals 123transport and logisticsgebruiken om de kosten van verzending vanaf uw locatie naar Azië te schatten. 123transport and logistics bieden ook internationale verzenddiensten aan met verschillende tarieven, afhankelijk van het gewicht en de bestemming van het pakket.

Volgens 123 transport and logistics is container transport een van de meest kosteneffectieve manieren om pakketten naar Azië te verzenden. U kunt artikelen met een gewicht van minder dan 70 pond verzenden via USPS Express Mail International, met verzendkosten tot $ 100 en een levertijd van vijf werkdagen. Shippo biedt ook een verzendcalculator die u kan helpen de goedkoopste verzendkosten voor Azië te vinden. Bovendien suggereert ShipStation dat UPS Standard® een betaalbare optie kan zijn voor het verzenden van pakketten naar Azië met een levertijd van 3-5 werkdagen. De goedkoopste optie kan echter variëren, afhankelijk van uw locatie en specifieke verzendbehoeften. Het wordt aanbevolen om prijzen van verschillende vervoerders te vergelijken voordat u een beslissing neemt.

https://www.123transportandlogistics.com