Compleet Zakelijk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Je project promoten: dit zijn de mogelijkheden

Heb je een project dat je wil promoten maar weet je niet welke mogelijkheden er allemaal zijn om dat te doen? Lees dan snel dit blog door en ontdek de mogelijkheden.

Bouwborden

Bouwborden zijn bij uitstek geschikt om een project te promoten als je bezig bent met de bouw van woningen of kantoren. Met een bouwbord informeer je voorbijgangers over jouw project. Dat kun je doen als je nog moet starten met het project, bijvoorbeeld omdat je woningen of kantoorruimte nog moet verhuren voordat je met de bouw start.

Maar bouwborden zijn ook zeer geschikt om je bedrijf te promoten als je al met de bouw begonnen bent. Op die manier laat je zien wat je bedrijf in zijn mars heeft, omdat voorbijgangers direct het resultaat zien.

Gevelreclame

Reclame op de gevel wordt doorgaans gebruikt om bedrijfspanden herkenbaarheid te geven. Maar het is ook een perfecte manier om je project te promoten. Met name tijdelijke gevelreclame in de vorm van spandoeken zijn ideaal om aan te geven met welke projecten jouw bedrijf bezig is.

Op die manier kunnen voorbijgangers geïnspireerd raken om meer informatie over jouw project op te zoeken of door simpelweg bij je naar binnen te stappen om het gesprek aan te gaan. Denk dus verder dan de gebaande paden en zet gevelreclame in om je projecten te promoten.

Online marketing

Met online marketing heb je een enorm bereik om je project te promoten. Met name sociale media is bij uitstek geschikt om je doelgroep te informeren over de projecten die je uitvoert. Verder kun je via Google aan je zichtbaarheid werken om dat deel van je doelgroep te bereiken dat op zoek is naar een partij om een project bij neer te leggen.

Autoreclame

Autoreclame is een zeer effectieve en kostenefficiënt middel om je project te promoten. Zeker als je dagelijks op pad gaat met de auto is het bereik van autoreclame enorm groot. Voor kortstondige projecten is autoreclame minder geschikt, tenzij je gebruik maakt van magneetplaten. Magneetplaten kun je eenvoudig verwisselen en kosten slechts enkele tientjes om te laten maken.

Deel jouw tip met ons

Tot zover onze tips over de mogelijkheden om je project te promoten. Werk je ook regelmatig aan projecten en heb je nog een andere manier om een project bij de doelgroep onder de aandacht te brengen? Schroom dan niet om ons even een berichtje te sturen met jouw tip. We plaatsen jouw tip er graag bij.