Compleet Zakelijk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Software development

Software development

Software development & maintenance op basis van nearshoring is onze core business. NetRom ontwikkelt en zorgt voor het onderhoud van innovatieve software. NetRom is uw flexibele schil van kennis en capaciteit met meer dan 20 jaar ervaring. Door middel van Software development kunnen bedrijven blijven innoveren. Software ontwikkeling zorgt voor het automatiseren en digitaliseren van bedrijfsprocessen en communicatie. Deze software ontwikkelingen worden door NetRom op maat gemaakt. Met maar liefst 420 developers in dienst zullen deze ontwikkelingen in goede handen zijn. 

Maatwerk software development

Maatwerk software development is nodig omdat dit is afgestemd op de veranderende omstandigheden. NetRom heeft een campus in Roemenië waar software developers op maat gemaakte software voor uw bedrijf ontwikkelen. NetRom ontwikkelt diverse applicaties voor desktop en web voor verschillende besturingssystemen. Ook kunnen verouderde systemen vernieuwd worden. Al deze processen worden door middel van Agile werken ontwikkelt waardoor er ruimte is voor verschillende fases. Deze fases kunnen herzien worden en aanpassingen op het huidige plan kunnen op tijd worden aangepast en bijgestuurt. 

Voordelen Nearshore software development

NetRom heeft een team van 420 software developers en daarom kan er naar de behoefte worden gekeken van het bedrijf en welk team hier het beste op aansluit. Zo krijgt u een team van developers met de hoogste kennis die nodig is voor de te ontwikkelen software. Het uitbesteden van software development heeft ook als voordeel dat de developers zich blijven ontwikkelen en zo de kennis kunnen overdragen. Dit is ook mogelijk wanneer u tijdelijk een developer nodig heeft. De developers blijven beschikbaar om u de beste service te bieden, voor, tijdens en na software ontwikkeling.

NetRom software heeft een groot team aan developers die in verschillende branches en services software ontwikkelen en veel kennis hebben en deze kennis blijven vergroten. Bekijk de website voor informatie over de diensten of de cases die onze developers hebben opgeleverd. 

 

https://www.netrom.nl/