Compleet Zakelijk
Image default
Bedrijven en samenleving

Tips voor een dagje strand

Tips voor een dagje strand

 

Heb jij de weersvoorspellingen gezien en wordt het lekker weer? Dan is het natuurlijk een ontzettend goed idee om lekker naar het strand te gaan. Woon je een stukje uit de buurt, dan is het aan te raden om op tijd te vertrekken, want de kans dat jij niet de enige bent die dit idee heeft, is natuurlijk vrij groot. Omdat een dagje strand best wat organisatie behoeft, hebben wij een aantal tips voor je, die het je een stuk makkelijker maken. Vooral wanneer je van plan bent met je hele gezin te gaan, dien je rekening te houden met allerlei andere zaken, dan wanneer je met wat vrienden of je partner gaat. Kortom, tijd voor een dagje strand? Lees dan onze tips!

 

Vertrek op tijd

 

Woon jij aan de andere kant van Nederland en wil je graag een dagje naar het strand. Dan doe je er goed aan om ervoor te zorgen dat je vroeg begint. Zorg er dus meteen voor, dat je niet ‘s ochtends nog al je spullen hoeft in te pakken, maar pak je fantasie bikini en strandlakens de avond ervoor vast in. Je zult merken dat dit je een stuk meer rust geeft, zodat je alleen nog maar even hoeft te ontbijten en dan kunt vertrekken. Je zult zien, dat wanneer je dit niet doet, je de dag al een stuk meer gestrest begint, waardoor het lastig wordt om nog te kunnen ontspannen. 

 

Vergeet de koelbox niet

 

Een echte Nederlander neemt natuurlijk z’n eigen eten en drinken mee naar het strand. Niet voor niets is het daarom dus ook ideaal om een koelbox in huis te hebben. Met een paar koelelementen kun jij alles toch wel zeker enkele uren lekker koel houden. Zo hoef je niet iedere keer speciaal op het terras te gaan zitten of naar een winkel te lopen wanneer je dorst hebt en scheelt het je een hoop geld. Het is trouwens tijdens je rit naar het strand toe niet verstandig om alvast je bikini aan te doen. Dit kan vervelend aanvoelen en is vaak erg warm. Je doet er goed aan om een sport bh met voorsluiting aan te trekken, die je normaliter tijdens een stevige workout draagt. Dit is stukken fijner dan een bh of bikini tijdens het rijden. Is het nog niet heel erg warm, dan kun je in plaats van een jurkje ook een zwarte sportlegging aandoen. Dit zit vaak heerlijk als een soort van tweede huid om je benen