Compleet Zakelijk
Image default
Bedrijven en samenleving

Trend en ontwikkelingen in ondernemerscentra

Een werkruimte in een ondernemerscentra wordt voor ondernemers steeds aantrekkelijker. Met name voor zzp’ers en kleine organisaties is dit interessant. Een ondernemerscentra biedt namelijk vele voordelen, zoals een gedeelde vergaderruimte, kantine en keuken. Hiervoor betaal je natuurlijk een kleine vergoeding, maar dit is relatief weinig ten opzichte van alles zelf moeten verzorgen. Als ondernemer heb je een professionele ruimte om klanten te ontvangen. Voor de klant straalt dit professionaliteit uit, wat het vertrouwen van de klant versterkt.

Hybride werkplekken

De covid pandemie heeft een blijvende indruk gehad op de werkmodellen. Steeds populairder worden de hybride werkplekken. Als ondernemer deel je dan jouw werkplek met andere ondernemers. Vaak werkt dit middels een reserveringssysteem, waarbij je tot wel één week van tevoren jouw werkplek kan vastleggen. Voor veel ondernemers is dit een ideale manier om kosten te besparen, aangezien ze zelf een flexibele ruimtebehoefte hebben.

 Gezond en welzijn

Een andere trend binnen ondernemerscentra is de focus op het bevorderen van de gezondheid en het welzijn op de werkvloer. Hierbij speelt daglicht een grote rol. Dit heeft met name te maken met het reguleren van de biologische klok van mensen. Een werkruimte met voldoende daglicht resulteert in minder vermoeidheid, en leidt daarom tot een hogere concentratie en productiviteit. Bovendien vermindert natuurlijk licht stress en verbetert het de algehele stemming van werknemers, wat bijdraagt aan een positieve werkomgeving.

 Kantoorruimtes voor iedere ondernemer

OC De Pelikaan verzorgt een bedrijfsverzamelgebouw voor diverse ondernemers uit de regio Zevenaar. Dit pand heeft een uitstekende locatie op het industrieterrein Zuidspoor, aan de Ringbaan-Zuid in Zevenaar. Met toegang tot verschillende faciliteiten, zoals glasvezel internetverbinding, gemeenschappelijke vergaderruimtes en parkeren op eigen terrein heeft OC De Pelikaan alles wat nodig is om succesvol te ondernemen. Huur bedrijfsruimte in Zevenaar bij OC De Pelikaan en ontdek welke gratis extra’s wij nog meer aanbieden.