Compleet Zakelijk
Image default
Bouw en onderhoud

De juiste locatie voor uw nieuwe bedrijfspand

Uw eigen bedrijfspand bouwen kan een geweldige manier zijn om de kosten te beheersen en precies de ruimte te krijgen die u nodig hebt. De locatie van uw nieuwe bedrijfspand is om een aantal redenen belangrijk. Wij hebben de belangrijkste redenen voor u op een rijtje gezet

De locatie van het gebouw 

Bij het bouwen van een bedrijfspand gaat het niet alleen om het gebouw zelf. Eerst wilt u er zeker van zijn dat uw werknemers het gebouw gemakkelijk kunnen vinden. u wilt ook de omgeving in ogenschouw nemen en nagaan of er mogelijke gevaren zijn. Is de omgeving bijvoorbeeld goed verlicht? Zijn er drukke wegen in de buurt? Als u deze factoren overwogen hebt, kunt u gaan nadenken over de eigenlijke constructie van het gebouw.

Goede bereikbaarheid voor klanten

De beste manier om dit te doen is door een locatie te kiezen die goed zichtbaar is en een goede toegang heeft tot het openbaar vervoer. Als uw budget het toelaat, moet u ook overwegen een gebouw met meerdere verdiepingen te bouwen, want daardoor is uw pand van een afstand beter zichtbaar. Door met deze factoren rekening te houden, kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijfspand gemakkelijk te vinden is, en dat klanten u gemakkelijk kunnen bereiken.

Groeimogelijkheden

Het is echter belangrijk om bij de keuze van een locatie voor uw nieuwe bedrijfspand rekening te houden met potentiële groeimogelijkheden. U wilt uw ruimte niet te snel ontgroeien en opnieuw moeten verhuizen, dus zoek een locatie die ruimte biedt om te groeien. Als u niet zeker bent van de toekomst van uw bedrijf, is het altijd beter om aan de voorzichtige kant te zijn en een grotere ruimte te kiezen dan u denkt nodig te zullen hebben. Zo hoeft u over een paar jaar geen zorgen te maken over een verhuizing.

Het is dus de moeite waard wat onderzoek te doen en ervoor te zorgen dat u de juiste plek voor uw nieuwe bedrijfsgebouw kiest. Hercuton kan een bedrijf ontlasten van de last van het bouwen van een bedrijfspand.