Compleet Zakelijk
Image default
E-commerce

Ben jij nog op zoek naar een cadeautje voor je collega?

Op de werkvloer zijn er genoeg redenen om een cadeautje voor je collega te kopen. Denk hierbij aan een kleinigheidje voor de collega die altijd diensten kan ruilen of een cadeautje voor de collega die met zwangerschapsverlof gaat. Soms wil je met alle collega’s iets regelen voor een collega die al een lange tijd ziek is. Veel mensen vinden het lastig om iets te moeten regelen, anderen vinden het juist weer lastig om een geschikt cadeautje te zoeken. Daarom willen wij je door middel van deze blog helpen door wat inspiratie op een rijtje te zetten. Lees snel verder! 

Zorg dat het cadeautje past bij je collega

Voordat je überhaupt gaat denken aan een cadeau is het belangrijk om te weten waar je collega nou echt van houd. Het moet natuurlijk wel iets zijn waar je collega ook echt iets aan heeft. Is jouw collega bijvoorbeeld een die-hard voetbalsupporter, dan kan je iets geven met het logo van zijn of haar favoriete club. Is jouw collega iemand die van survivallen houd en gaat hij vaak bushcraften? Wat dacht je van een leuke survival set met daarin een unieke firesteel, met zijn of haar naam erin gegraveerd? Ontzettend tof toch?!

Ken je de collega niet zo goed?

Sommige collega’s ken je door en door, maar er zijn vast ook een aantal collega’s waarmee je alleen een praatje maakt bij de koffiemachine. Wil je diegene dan toch nog een leuk cadeau geven? Houd het dan wel kantoor gerelateerd. Denk hierbij aan een bureau stofzuigertje, een originele mok, een presse papier, een stressbal of een tea infuser. Zo sla je in ieder geval de plank nooit mis! 

Duurzaamheid

Duurzaamheid wordt voor steeds meer mensen belangrijk. Vooral op de werkvloer krijgt het een belangrijkere rol. Wanneer je weet dat een collega zich hiervoor inzet, is een fair trade cadeau een goed idee. Tegenwoordig bestaan er op dat gebied veel meer mogelijkheden dan alleen de handgemaakte geschenken. Denk bijvoorbeeld aan een duurzame wijn of decoratieve items als vazen en manden. Super leuk en ook nog eens duurzaam! 

Ga je voor zekerheid?

Iets om heerlijk van te smullen doet het natuurlijk ook altijd goed als cadeau! Zeker wanneer je nauw samenwerkt met elkaar weet je wel of een collega een koffie- of thee liefhebber is. Binnen deze categorieën bestaan er genoeg leuke pakketten, vaak in combinatie met koekjes en chocolade. Zo heeft je collega altijd wat lekkers om te smullen en vergeet niet, vaak worden deze ook nog eens heerlijk uitgedeeld. Zo kan je stiekem zelf ook nog een klein beetje genieten van je cadeau.