Compleet Zakelijk
Image default
Elektronica en elektriciteit

DJ set kopen

DJ set kopen

Een DJ set kopen kan een erg leuke hobby zijn als je een grote verzameling muziek voor verschillende genres hebt. De productspecialisten van Audiogigant hebben een DJ set ontwikkeld die alle apparatuur bevat die je nodig hebt om als DJ aan de slag te gaan. Je kunt meteen uit de doos beginnen met muziek draaien, en er is ruimte om je set uit te breiden als je verder wilt komen in je carrière als DJ.

Wat is een DJ set?

Een DJ set is een set apparatuur, zoals koptelefoons, luidsprekers en ander gereedschap, die je nodig hebt om muziek te mixen. Mixen betekent dat je twee songs neemt en ze laat klinken alsof ze bij elkaar horen. Je kunt ook gemakkelijk het tempo of het volume van de twee songs veranderen, zodat ze naadloos in elkaar overgaan.

Wat zit er in een DJ set?

Een DJ set bevat meestal allerlei dingen zoals koptelefoons, luidsprekers of CD spelers. Het enige dat echt belangrijk is, is je mengpaneel, want daarmee kun je alle verschillende apparaten met elkaar verbinden. Een goede DJ set moet maximale flexibiliteit mogelijk maken, zodat je in latere stadia van je carrière als DJ je mogelijkheden kunt uitbreiden wanneer dat nodig is.

Er zijn professionele DJ sets, die alleen bedoeld zijn voor professionals. Maar je kunt ook een complete DJ set kiezen met verlichting, mixer, luidsprekerset, luidsprekerstatieven en een mengpaneel. Met zo’n professionele DJ set ben je natuurlijk de baas op de dansvloer! Wil je veel oefenen in je slaapkamer? Dan hebben we ook DJ sets voor beginners, waarbij de luidsprekers minder krachtig zijn en minder lawaai veroorzaken. Wil je helemaal professioneel te werk gaan? Dan raden we je aan een complete DJ set te kiezen met DJ koptelefoons. Zo kun je je nieuwe creaties perfect horen en is je omgeving comfortabeler.

Hoeveel kost een DJ set?

Er zijn verschillende DJ sets verkrijgbaar in vele prijsklassen. Je vindt DJ sets voor €10, €50 of €100, maar het verschil in kwaliteit is natuurlijk groot. Als je net begint, kies je best een goedkopere set met minder vermogen. Zo blijven je kosten beperkt en is de kans groter dat je buren je later vergeven 🙂

Als je van plan bent een echte dj te worden, dan raden we je aan rond de €250 uit te geven aan een professionele dj set. Je hebt dan alles bij de hand wat je nodig hebt om goed te leren mixen. Het is relatief goedkoop in vergelijking met de hoeveelheid tijd die het kost tot je een ervaren dj bent, tenslotte! Als je eenmaal genoeg ervaring op het mengpaneel hebt opgedaan, is je volgende stap een van onze complete dj sets voor beginners te kopen.

Welke DJ set heb ik nodig?

Welke DJ set je nodig hebt hangt af van hoeveel geld je wilt uitgeven en welk doel het zal dienen. Als je voor het eerst DJ’en uitprobeert, is een set uit onze “Beginner” reeks vaak prima geschikt! Je kunt er in een mum van tijd mee aan de slag – zonder je overweldigd te voelen door de hoeveelheid mogelijkheden. Ben je daarentegen al een ervaren DJ en weet je precies wat je nodig hebt, dan is een professionele DJ set uit onze “Professional” reeks misschien meer geschikt voor je behoeften.

Ben je klaar om een DJ set te kopen? Ga naar Audiogigant voor de beste aanbiedingen.

https://audiogigant.nl/categorie/dj-gear/complete-dj-sets/