Compleet Zakelijk
Image default
Financiële diensten

Ga een nieuwe uitdaging aan via het award winning detacheringsbureau Joinuz

Hoewel je werkt om te leven en niet omgekeerd, ben je een groot deel van je leven aan het werk. Dan is het natuurlijk wel zo lekker als je een baan hebt die je past als een jas. Het vinden van een functie die perfect aansluit op jouw drive en wensen, is precies wat de award winning detacheringsorganisatie Joinuz doet.

Ben jij ook toe aan een nieuwe uitdaging? Bij Joinuz vind je veel mooie vacatures bij bijvoorbeeld de overheid. Op ieder niveau en zowel in een ondersteunende, beleidsmatige, uitvoerende als adviserende rol. Ben je op zoek naar een interessante baan in het Sociaal Domein? Ook dan zit je bij Joinuz helemaal goed! 

 

Werken als jeugdconsulent bij de gemeente

Met werkervaring in het Sociaal Domein kun je onder meer solliciteren op een jeugdconsulent vacature. Als de jeugd de toekomst heeft, moet je daar ook goed voor zorgen. Wil jij jeugdigen perspectief bieden als jeugdconsulent bij de gemeente? In deze functie heb je een belangrijke rol binnen de preventieve hulpverlening.

Jij hebt hierbij de regie in handen. Samen met de jeugdigen, hun ouders/verzorgers en het netwerk, zoek je naar oplossingen waarmee de zelfredzaamheid wordt vergroot. Je weet vanuit kennis en ervaring een juiste (her)indicatie te stellen en voert gesprekken met gezinnen die hulpvragen hebben. In complexe gezinssituaties breng jij de zorgbehoefte in kaart en maak je samen met het gezin een passend ondersteuningsplan. 

 

Als jeugdconsulent weet jij het gezin hierin te motiveren. Je regisseert de jeugdzorg die wordt ingezet en onderzoekt de mogelijkheden voor de juiste ondersteuning voor de kinderen en het gezin. Je bepaalt in overleg of er tussentijds aanpassingen nodig zijn en uiteindelijk evalueer je de bereikte resultaten. 

 

Aan de slag als WMO-consulent 

Wil jij je op een andere manier nuttig maken voor de gemeenschap? Dan vind je bij Joinuz ook veel

mooie vacatures bij gemeenten, zoals een WMO-consulent vacature. Met deze interessante functie is geen dag hetzelfde, want je hebt voortdurend te maken met veranderingen en nieuwe ontwikkelingen. Je komt terecht in verschillende situaties en ontmoet veel nieuwe mensen. Dat maakt deze baan bij de gemeente ook zo leuk. Je richt je op selectie, indicatie en advies omtrent Wmo-aanvragen.

Aanvragen over persoonlijke verzorging, begeleiding, complexe woningaanpassingen, huishoudelijke hulp en vervoer, behoren ook tot je dagelijkse materie. Net als overleg met leveranciers en zorgaanbieders en het opstellen van beschikkingen. Ook draai jij je hand niet om voor het zelfstandig afhandelen van aanvragen en meldingen en het verrichten van administratie in gemeentelijke systemen. Welke mooie uitdaging ga jij aan via het award winning detacheringsbureau Joinuz?

 

https://www.joinuz.nl/jeugdconsulent