Compleet Zakelijk
Image default
Marketing en reclame

Deze promotie artikelen zijn altijd een goede investering

Als bedrijf wil je natuurlijk, dat iedereen jouw merk kent. Daar kan je dure reclamespots tegenaan gooien, maar het is lastig om die investering weer terug te verdienen. Je kunt er beter voor zorgen, dat je huidige zakelijke partners en personeel echte ambassadeurs worden voor jouw merk. Dat kost minder en is zeer effectief. De beste manier om een zakelijke partner een ambassadeur te maken voor jouw onderneming is natuurlijk uitstekende service en een goed product. Maar je kunt er ook voor zorgen, dat ze jouw merk goed kunnen gebruiken zoals het bedrukken van mokken en pennen. Met mokken bedrukken kies je voor een duurzame attentie en bij pennen bedrukken heb je een vrolijke incentive die mensen dagelijks goed kunnen gebruiken. 

Bedrukte relatiegeschenken

Met een relatiegeschenk laat je aan je zakelijke partners blijken, dat je de relatie waardeert. Een relatiegeschenk hoeft niet groot te zijn. Sterker nog, bij veel bedrijven is het tegenwoordig niet toegestaan om grote geschenken aan te nemen van een zakelijke relatie. Daarbij is een klein gebaar vaak al voldoende. Door je logo op een relatiegeschenk te laten drukken zorg je er bovendien voor, dat jouw zakenrelatie regelmatig aan het bestaan van jouw bedrijf wordt herinnert. Als je dan ook nog eens kiest voor een relatiegeschenk, die de zakenrelatie regelmatig ergens mee naar toe neemt, dan zorg je ervoor, dat ook andere bedrijven en potentiële klanten jouw naam en merk leren kennen. Pennen bedrukken is zo’n kleine attentie met een groot bereik.

Pennen bedrukken

Op een kantoor zijn altijd nieuwe pennen nodig. Mensen schrijven ze leeg, laten ze ergens liggen of raken ze kwijt. Zeker mensen in beroepsgroepen, die veel onderweg zijn, hebben regelmatig nieuwe pennen nodig. Laat je pennen bedrukken en geef je die aan je relaties dan bedank je ze met een klein gebaar voor de fijne samenwerking. Maar je geeft ze ook iets, dat ze gaan gebruiken. Als ze de pennen op een andere locatie gebruiken, dan komen op deze manier ook andere bedrijven in aanraking met jouw merk. Hoe meer potentiële klanten jouw naam kennen, hoe groter de kans, dat ze ooit een echte klant worden. Als je kiest voor pennen bedrukken dan kun je nog veel meer kiezen. Zo kun je gewone kunststof of duurzame papieren pennen bedrukken met logo laten bedrukken. Deze kun je bijvoorbeeld ook op beurzen neer zetten om mee te laten nemen. Voor een goede relatie kun je ook kiezen voor een luxere pen, bijvoorbeeld van Waterman. Deze kun je laten graveren met je bedrijfslogo. 

Mokken bedrukken

Als je kiest voor mokken bedrukken dan kun je deze heel persoonlijk maken. Voor je personeelsleden kun je kiezen voor hun eigen naam of een passende slogan en voor externe relaties kun je een thema verzinnen passend bij de gelegenheid. Mokken bedrukken is een duurzaam relatiegeschenk en past dan ook helemaal in deze tijd waarin we bewust omgaan met het milieu en met onze grondstoffen. Persoonlijke mokken bedrukken, zorgt natuurlijk ook voor minder afval en dus veel minder plastic en papieren bekertjes in de prullenmand.