Compleet Zakelijk
Image default
Marketing en reclame

Wat is SEA?

Google Ads, of SEA zoals het soms wordt genoemd (wat staat voor “search engine advertising”), verwijst naar het gebruik van betaalde reclame die verschijnt op zoekresultaten pagina’s. Deze advertenties kunnen worden gezien naast een lijst van organische resultaten wanneer iemand een zoekmachine gebruikt om te zoeken naar dingen zoals producten, merken, of diensten. Er zijn drie hoofdtypes van Google Ads: Zoeknetwerkadvertenties verschijnen boven de organische zoekresultaten en zijn gebaseerd op de specifieke zoekopdracht van een gebruiker, Display Netwerkadvertenties verschijnen op andere websites binnen het Google Display Netwerk (GDN) maar zijn niet gerelateerd aan een specifieke zoekterm, en Videocampagnes kunnen verschijnen in YouTube-video’s of op websites binnen het GDN.

Wat kan je bereiken met Google Ads?

Google Ads is een van de populairste reclameplatforms, dat wereldwijd door miljoenen bedrijven wordt gebruikt. Met Google Ads (of “Google AdWords”), kunt u uw doelgroep bereiken efficiënter en effectiever dan ooit tevoren.

Advertenties worden weergegeven op miljoenen websites op het web, waardoor u toegang heeft tot een enorm potentieel publiek. En omdat we het over Google hebben, betekent dit dat u mensen in elke hoek van de wereld bereikt – niet alleen hier in Europa!

En omdat het Google is – ’s werelds meest bekende zoekmachine – weet u dat uw advertenties zullen worden gezien door mensen die actief op zoek zijn naar wat ze nodig hebben: of ze nu informatie willen over hoe ze hun bedrijf efficiënter kunnen laten draaien of gewoon vandaag nog iets online willen kopen (zoals die babysokjes die ik eerder noemde).

Zelf doen of uitbesteden aan een Google Ads Specialist

U kunt het zelf doen en u kunt het uitbesteden aan een Google Ads specialist.

  • Voordelen van uitbesteding aan een specialist: kennis, ervaring en tijdwinst.
  • Voordelen van het zelf doen: gebruik maken van uw bestaande vaardigheden en al doende nieuwe leren.

Wat kost Google Ads uitbesteden?

Google Ads uitbesteden kosten zijn afhankelijk van het aantal zoekwoorden in uw account, het aantal advertentiegroepen, en het aantal campagnes.

Houd er rekening mee dat de kosten voor het uitbesteden van Google Ads gebaseerd zijn op een maandelijks voorschot. Hoe meer werk je uitbesteedt, hoe lager je totale maandelijkse kosten zullen zijn.

 

https://allinone-media.nl/