Compleet Zakelijk
Image default
Onroerend goed

Een huis in Amsterdam verkopen in 5 stappen

Je hebt er lang of kort over nagedacht maar, je wilt je huis verkopen Amsterdam. Er staan verschillende bedrijf klaar om je te helpen. De eerste stap is om een bedrijf te vinden en een intakegesprek te doen. Deze intakes zijn verrassend, reuze informatief en zeer vakkundig. Want daar zijn intakes voor. Regel 1 bij succesvol verkopen is immers: ken je product. De makelaars in Amsterdam van Linger Onroerend Goed staan voor je klaar om je huis te verkopen. Zij kennen de huizenmarkt in Amsterdam als geen ander.

Huis verkopen Amsterdam: Een marketingplan

Maak een marketingplan voor jouw huis waarmee je het op je lokale markt kunt onderscheiden en kopers naar je eigendom kunt trekken. Dit kan onder meer zijn: adverteren in de krant, jouw vermelding op internet plaatsen, een open huis houden en meer. Het doel is om je huis verkopen Amsterdam tegen de best mogelijke prijs in de kortst mogelijke tijd.

De prijs instellen

Een belangrijk onderdeel van het marketingplan is het bepalen van de catalogusprijs. Als een huis te laag geprijsd is, kan het je geld kosten. Als een huis te hoog geprijsd is, kunnen potentiële kopers worden afgeschrikt. Om de beste vraagprijs te bepalen, bekijk je de kosten van recent verkochte huizen, evalueer je de concurrentie en bestudeer je markttrends. Het is ook nuttig om andere algemene voorwaarden te bespreken, zoals timing en items die bij het huis verkopen Amsterdam kunnen worden opgenomen. Beide kunnen je huis aantrekkelijker maken voor potentiële kopers.

Huis verkopen Amsterdam: Showtime

Je gaat je huis in Amsterdam verkopen. Nu is het tijd om je huis klaar te maken voor de spotlights. Begin met een goede schoonmaakbeurt, elimineer dan alle rommel, voeg een nieuwe verflaag toe en ruim de tuin op. Praat met jouw vastgoedprofessional over andere tips die de aantrekkelijkheid van een huis kunnen vergroten en indruk kunnen maken op potentiële kopers zodra ze binnen zijn. Een manier om een huis aantrekkelijker te maken, is door een huisbeschermingsplan aan te schaffen. Deze verzekering beschermt jou, de verkoper, tegen het betalen van reparatie- of vervangingskosten van belangrijke items tijdens de aanbiedingsperiode. Het beschermt ook de koper tijdens het eerste jaar van het eigenwoningbezit.