Compleet Zakelijk
Image default
Zakelijke dienstverlening

De voordelen van het inhuren van een professionele glazenwasser

Glazen kun je zien als het visitekaartje van je woning of bedrijfspand. Het schoonmaken van ramen is echter geen eenvoudig klusje. Er kunnen bijvoorbeeld strepen ontstaan en dit vormt geen fraai gezicht. Ook wanneer je beschikt over raampartijen op grote hoogte, ontstaat een behoorlijke uitdaging. Professionele glazenwassers werken voor diverse sectoren, waaronder het onderwijs, particulieren, de zakelijke dienstverlening en het mkb. Alle ervaring is aanwezig om je raampartij streeploos en glanzend achter te laten. Wat zijn de overige voordelen? Je leest het in onderstaand artikel!

Vlekkeloze ramen

Ramen verdienen de juiste aandacht. Ze hebben immers veel te verduren, waaronder diverse weersinvloeden, stof en vuil zijn enkele voorbeelden. Door een grondige en specialistische reiniging te geven, kun je weer ongestoord naar buiten kijken en kan het zonlicht prachtig naar binnen vallen. Een onervaren medewerker kan de ramen reinigen, maar het resultaat zal absoluut niet hetzelfde zijn. Er zijn immers meerdere punten waar je op moet letten bij glasbewassing. Lavos Reiniging BV heeft de benodigde ervaring in pacht. Denk aan goede apparatuur en het gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen. Bovendien zijn streeploze ramen uitnodigend voor klanten of sollicitanten en dragen ze bij aan een productieve, positieve en fijne werksfeer.

Win kostbare tijd

Het lappen van ramen lijkt voor veel mensen eenvoudig. Tot je dit zelf eens gaat proberen. Je komt er achter dat er heel wat bij komt kijken. Strepen zijn een grote ergernis en ook een doffe waas over je ruit is geen pretje. Glasbewassing uitbesteden draagt bij aan het winnen van tijd. Momenten die je ook kunt besteden aan andere belangrijke taken, terwijl glasbewassing Blaricum je ramen lapt. Je hoeft immers niet zelf op een ladder te klimmen, of uit te vogelen welke schoonmaakmiddelen goed werken. Daarnaast speelt het opstellen van een werkrooster een grote rol. Hier gaat veel tijd in zitten en deze uren kun je spenderen aan het gezin, eventuele medewerkers of het houden van een belangrijke meeting met potentiële klanten.

Professioneel en flexibel

Iedere particulier of ondernemer is anders. Je kunt specifieke wensen hebben en deze kun je moeiteloos bespreken met een ervaren specialist. Een onervaren glazenwasser kan zorgen voor krassen op ruiten en dat wil je uiteraard voorkomen. Werken op grote hoogtes vereist oog voor veiligheid. Glasbewassing Blaricum beschikt over de juiste veiligheidstrainingen en eersteklas apparatuur. Werkzaamheden worden uitgevoerd met een telescoop, waardoor iedere hoogte tot de mogelijkheden behoort. Lavos Reiniging BV is bovendien flexibel. Je kiest zelf de frequentie, zoals eenmalig, wekelijks, maandelijks of per kwartaal. Daarnaast kunnen de kozijnen worden verzorgd en door het regelmatige onderhoud krijgen je ramen en kozijnen een veel langere levensduur.