Compleet Zakelijk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verzet strafbeschikking advocaten

Als u voor de rechter moet komen omdat u een strafbaar feit heeft gepleegd of hiervan wordt beschuldigd, dan zullen verschillende instanties zich met uw zaak bemoeien. In de meeste gevallen is het zo dat u dat u binnen enkele maanden een strafbeschikking krijgt toegewezen die afhankelijk van de zwaarte van het delict of de overtreding, ook zwaarder of lichter uit zal pakken. Het is voor veel mensen zo dat zij het niet eens zijn met de aantijgingen. In dat geval zijn zij het al vanaf het begin van de zaak niet eens met de aantijgingen maar hebben zij het proces wel moeten uitzitten. Na het vonnis hebben deze mensen de mogelijkheid om verzet strafbeschikking te plegen. Verzet strafbeschikking houdt in dat er samen met een advocaat beroep wordt gedaan. Verzet strafbeschikking doet u wanneer u het dus niet eens bent met het vonnis. Het is belangrijk om als verzet strafbeschikking wilt plegen, snel in actie te komen. Gemiddeld heeft u voor verzet strafbeschikking of beroep maar twee weken de tijd. Daarna staat u zaak en het vonnis vast en zult u er niets meer aan kunnen doen. In beroep gaan doet u met een advocaat die u vertrouwt. Het is belangrijk dat u zeker weet dat u een advocaat heeft die weet waar hij aan begint. Strafbeschikking betekent dat u een straf krijgt toegewezen. Bij een strafbeschikking is er geen sprake van tussenkomst van een rechter. Daarom heeft u wel het recht om een verzet strafbeschikking te plegen tegen het vonnis en dat doet u door een van onze kundige advocaten in de arm te nemen. De meeste zaken aangaande strafbeschikking gaan over:

  • rijden onder invloed
  • mishandeling
  • verstoren van de openbare orde
  • bedreiging
  • te hard rijden

Verzet strafbeschikking binnen 24 uur in contact

Een strafbeschikking kan van alles om het lijf hebben. In veel gevallen gaat het om boetes maar het kan ook gaan om een taakstraf. Het krijgen van een strafbeschikking is niet zonder gevolgen. Naast het feit dat u een eventuele boete of taakstraf moet voldoen, kunt u ook niet meer zomaar een verklaring omtrent goed gedrag krijgen. Wanneer u een dergelijke verklaring niet meer kunt krijgen, kan dat gevolgen hebben voor uw carrière, want sommige bedrijven willen deze verklaring van u hebben. Het is belangrijk om na het vonnis direct in contact te treden met een van onze advocaten. U bent bij ons verzekerd van het feit dat we binnen 24 uur bij u terugkomen. Wij kunnen vervolgens een vrijblijvend gesprek met u voeren. Aan dit gesprek zijn uiteraard geen kosten verbonden. Het gesprek dient er enkel toe dat we samen met u de situatie in kaart brengen voor het verzet strafbeschikking. Op het moment dat we de situatie helemaal in kaart hebben gebracht kunnen we aan de slag. Als u geen geld heeft om een advocaat in de arm te nemen dan hebben wij ook de mogelijkheid om voor uw verzet strafbeschikking een pro deo advocaat in te schakelen. Of u recht heeft op een pro deo advocaat voor uw verzet strafbeschikking hangt af van een aantal zaken, maar vooral van uw gemiddelde inkomen. Als dit inkomen onder een bepaalde grens ligt, dan kunt uw voor uw verzet strafbeschikking een dergelijke advocaat toegewezen krijgen. We gaan dan samen met u aan de slag om uw zaak zo snel mogelijk aan te kaarten. Deze advocaat wordt betaald door de staat.

Onze advocaten

Wij zijn advocaten en wij hebben ons toegelegd op zaken verzet strafbeschikking omdat we te vaak zien dat mensen een straf krijgen toegewezen die niet terecht is. Wij vinden dat mensen het recht hebben om in verzet te komen tegen een straf wanneer er geen sprake is geweest van de tussenkomst van een rechter. Daarom helpen wij samen met onze deskundige advocaten, mensen die verzet strafbeschikking willen plegen voor een strafbaar feit dat ze niet, of niet als zodanig hebben begaan. Wij vinden het belangrijk dat mensen de kans krijgen om in beroep te gaan. Welke advocaat een bepaalde zaak op zich neemt, wordt zeer zorgvuldig bepaald, want onze advocaten hebben allemaal andere specialismen en daar houden wij natuurlijk rekening mee bij de toewijzing. Iets anders waar wij rekening mee houden is hoe de communicatie verloopt. Hoe de communicatie verloopt, kunnen wij al zien in het eerste gesprek en op basis van een dergelijk gesprek zullen wij dan ook bepalen of de samenwerking vruchtbaar zal zijn. Daar kijken we altijd samen naar. Als cliënt of advocaat de samenwerking niet ziet zitten, dan zal deze een andere advocaat toegewezen krijgen. Een van de zaken waar wij echt op hameren is het correct aanleveren van de informatie die u in uw bezit heeft. Wij hebben alles nodig wat u aan kunt dragen. Het is van het grootste belang dat de informatie correct en volledig is. We moeten er op toezien dat wanneer wij een zaak met u aangaan, we alles volgens de regels doen die voor het verzet opgaan, anders zult u aan het kortste eind trekken. Wij gaan een zaak met u aan op het moment dat wij het idee hebben dat wij u kunnen helpen. Wij zullen hierover op ieder moment duidelijkheid bieden en als wij uw zaak als kansloos beoordelen, dan zullen wij u ook hierover inlichten. Neem contact op door het formulier online in te vullen. Wij zullen binnen 24 uur bij u terug komen.