Compleet Zakelijk
Image default
Auto-industrie

Als Business extra veel uitrustingen

De Citroën C3, C3 Aircross en C4 en ë-C4 zien er vrolijk en stoer uit en bieden als Business extra veel uitrustingen voor toch een aantrekkelijke prijs. Ze bieden al het comfort waar Citroën om bekend staat en combineren dat met een groot prijsvoordeel ten opzichte van de reguliere modellen. De zakelijke rijder profiteert daardoor van een lagere bijtelling en ook de particulier is voordeliger uit. Kortom, iedereen reist met Citroën Businessclass voor Economy-prijzen.

De Shine Business-uitvoering van de Citroën C3 en de Shine Pack Business-uitvoeringen voor de C3 Aircross, C4 en ë-C4 zijn standaard zeer rijk uitgerust, met onder meer cruisecontrol met snelheidsbegrenzer, Driver Attention Alert en verkeersbordherkenning. Het eveneens standaard Citroën Connect Radio DAB+ biedt al optimale connectiviteit met Bluetooth, Apple Carplay™ en Android Auto™.

Populaire Private Lease Merken

Private Lease is een abonnementsvorm met een vast maandtarief, all-in. Hiermee rijdt u, zonder omkijken, in een gloednieuwe auto. En mocht u dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kunt u rekenen op pechhulp.

De kosten voor brandstof, parkeren, wassen van het voertuig, bekeuringen en tolgelden komen voor eigen rekening. Via Private Lease rijdt u veilig, verantwoord en vertrouwd in een nieuwe auto. Met eerlijke voorwaarden en een bescherming tegen te hoge financiële lasten.

Populaire Private Lease Merken

Het voordeel van private lease zit voor de meeste mensen in het gemak. Alles wordt voor je geregeld. Geen gedoe bij het kopen of verkopen van de auto. Aan het eind van de leaseperiode lever je de auto gewoon weer in. En elke maand hetzelfde bedrag betalen zonder verrassingen. Inclusief de kosten voor de verzekering, belastingen en onderhoud.

Verschillen in de private lease tarieven die op het eerste gezicht niet zo opvallen zitten bijvoorbeeld in de kleurkeuze. Waar bij de ene leverancier de leaseprijs onafhankelijk is van de gekozen kleur, brengt de andere leasemaatschappij soms wel een meerprijs in rekening van 20 euro per maand voor een aansprekende metallic lak. Bij een leaseperiode van 60 maanden betaal je hierdoor opeens 1200 Euro over de gehele leaseperiode.

De markt voor leaseauto’s ontkomt niet aan stijgende prijzen die vrijwel de hele economie raken. Opvallend daarbij is dat de prijzen van private lease relatief hard omhoog gaan.

Leasen is een financieel product waar gewerkt wordt met financiering. De bijbehorende rentes stijgen en zijn de afgelopen maanden doorberekend in de leaseprijzen.