Compleet Zakelijk
Image default
Auto-industrie

Een elektrische auto zakelijk leasen

Waarom zou je een elektrische auto moeten leasen voor zakelijke doeleinden? Steeds meer mensen beseffen het belang van een duurzame manier van leven, wonen en werken. Er bestaan dan ook meer hulpmiddelen dan ooit om dat in de hand te werken en één daarvan is de elektrische wagen. Als je nog geen wagen wilt kopen, dan is het misschien een goed idee om er een te leasen. Waarom zou je nu een elektrisch voertuig moeten leasen voor je bedrijf of als werknemer? Wat zijn de voordelen van zo’n wagen?

 

Kies voor een elektrische lease wagen als werknemer of bedrijf

Steeds meer bedrijven en werknemers kiezen voor een elektrische wagen als transportmiddel voor hun zakelijke doeleinden. Hieronder de voordelen van zo’n voertuig:

1. Milieuvriendelijk rijden Ten eerste is een elektrische wagen erg milieuvriendelijk, doordat er geen sprake is van schadelijke stoffen die het milieu belasten. In veel grote steden is dat interessant, aangezien je met een auto met lage emissie bijdraagt aan de kwaliteit van de lucht door minder CO2 uit te stoten.

2. Een groot rijbereik Daarbij is een elektrische wagen leasen een goede zet aangezien u met zo’n voertuig een relatief groot rijbereik heeft. Dit is te danken aan de batterij van zo’n wagen, die bij de nieuwste modellen van steeds betere kwaliteit is. De meeste modellen hebben hierdoor een bereik van wel 400 tot 600 kilometer met één laadbeurt!

3. Een ruim aanbod aan wagens Vervolgens heb je als consument toegang tot een breed aanbod aan wagens die elektrisch rijden. Het aantal merken dat uitpakt met elektrische modellen neemt met de dag toe en dat betekent dat je dus ook geen toegevingen hoeft te doen op het vlak van stijl, uitstraling, afwerking en comfort.

4. Minder belastingen Nog een belangrijk voordeel van een elektrische wagen leasen als bedrijfsleider of werknemer? Je betaalt minder belastingen op je wagen. Afhankelijk van hoeveel minder CO2 je wagen uitstoot, zal je ook minder belastingen betalen. Hoe milieuvriendelijker je voertuig is, hoe meer je geld je dus bespaart!

5. Opladen is veel goedkoper dan tanken Ten slotte is een elektrische wagen leasen voor je bedrijf of als werknemer een slimme zet aangezien zo’n voertuig opladen veel goedkoper is dan traditioneel tanken. Fossiele brandstoffen worden steeds duurder, dus waarom zou je niet op zoek gaan naar een goed alternatief dat minder geld kost? Elektrisch rijden helpt je dus besparen op verschillende vlakken.

 

Elektrische wagens leasen is de toekomst

Een elektrische auto leasen is duidelijk een goed idee als je het milieu én je eigen portemonnee wilt beschermen. Voor zij die graag in een stijlvolle, moderne wagen rijden is het echter ook een goede oplossing én een uitstekend alternatief voor een gewone wagen. Vertrouw je daarbij op de kwaliteit en service van vooraanstaande merken, dan krijg je nog meer waarde voor je geld!