Compleet Zakelijk
Image default
Auto-industrie

Geef jezelf een streepje voor

Er zijn verschillende manieren om jezelf te onderscheiden van concurrentie. Of dat nu op individueel niveau is of juist als bedrijf of afdeling. Dat kun je doen met Microsoft certificeringen. Er zijn allerlei certificaten van Microsoft te behalen die aangeven dat je bepaalde vaardigheden hebt op het gebied van verschillende Microsoft software. Bijvoorbeeld de sc 900. Dit is een training die je kunt volgen voor Security, Compliance and Identity. Daar kun je ook een certificaat voor krijgen. Maar er zijn veel meer mogelijkheden voor Microsoft trainingen en certificaten. 

 

SC 900 training en certificaat

De sc 900 training is er om je wegwijs te maken met Microsoft op het gebied van beveiliging en identiteit. Je leert niet alleen de theorie die hierbij hoort, maar je leert ook de praktijk begrijpen. Deze theoretische en praktische kennis kun je dan inzetten in je werk en in de omgang met systemen en processen. Je ontvangt niet per definitie een certificaat. Daarvoor moet je ook een examenvoucher aanvragen. Natuurlijk moet je de training naar voldoening afronden om zo’n certificaat te kunnen behalen. 

 

Vormen van de trainingen

De training voor het sc 900 certificaat volg je in de vorm die jij zelf het prettigst vindt. Er zijn verschillende vormen om de training te volgen. Dat kan binnen het bedrijf, wat ideaal is als je een heel team op dit gebied kennis en vaardigheden bij wil brengen. Zo’n in company training wordt op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Zo haal je de voordelen voor je bedrijf uit de training. De andere optie is de training volgen via active learning. Active learning houdt in dat je met een kleine klas aan de slag gaat en inzoomt op wat jij zelf nodig hebt om alles uit de training te halen. Hierbij hoort ook een trainingsdag.