Compleet Zakelijk
Image default
Bedrijven en samenleving

Boek een vergaderlocatie op de Veluwe

Vergadert u graag in stijl met zakenrelaties of collega-ondernemers? Ontdek de mogelijkheden die worden geboden via een vergaderlocatie op de Veluwe. Kasteel De Vanenburg is een schitterende vergaderlocatie op een prachtig 17-eeuws landgoed. Deze vergaderlocatie ligt centraal in Midden-Nederland en beschikt over meerdere vergaderzalen. Bovendien heeft u de keuze uit talloze vergaderarrangementen. Waarom is het aantrekkelijk om op deze locatie een vergadering te organiseren?

Waarom een vergaderlocatie op de Veluwe?

Vergaderen doet u het liefst in een inspirerende omgeving. De Veluwse natuur is een fijne plek om belangrijke kwesties te bespreken en beslissingen te nemen. Juist de omgeving zorgt voor rust en dat u tegelijkertijd vergadert in stijl – u vertoeft namelijk op een kasteel – maakt dat u kiest voor deze vergaderlocatie op de Veluwe. Een uitstekende reden om te onderzoeken wat dit kasteel voor u in petto heeft.

Meerdere vergaderzalen

Kasteel De Vanenburg beschikt in totaal over 12 vergaderzalen waar u uit kunt kiezen. Iedere vergaderruimte is stijlvol ingericht en flexibel van opzet. De ruimtes bevinden zich op allerlei locaties in of rondom het kasteel. Laat u gerust rondleiden door het kasteelteam of te ontdekken welke vergaderruimte het meest aansluit op uw wensen. Het is ook een optie om online de plattegrond van het kasteel te bekijken om op die manier inspiratie op te doen. Welke zaal het ook wordt, u wordt door het team altijd in de watten gelegd.

Zakelijke vergaderarrangementen

Bij Kasteel De Vanenburg is altijd een passend vergaderarrangement te boeken. Er zijn namelijk 4-, 8-, 12-, 24- of 32-uurs arrangementen. Dit betekent ook dat er op culinair vlak aan u wordt gedacht. Het team is er op gebrand om u maximaal te ontzorgen. Laat daarom ook gerust de lunch of het diner door de chef-koks verzorgen. Komen uw gasten over vanuit het buitenland? Dan is het geen probleem om er een comfortabele hotelkamer bij te boeken. Verder is er volop ruimte om na een vergadering te ontspannen door bijvoorbeeld een wandeling te maken in de natuur.

Bespreek een vergaderruimte op de Veluwe

Bent u dringend op zoek naar een unieke vergaderlocatie op de Veluwe? Dan is Kasteel De Vanenburg een absolute aanrader. Wat het doel van uw bijeenkomst ook is, er is altijd een geschikt vergaderarrangement bij dit kasteel in de aanbieding. Maak daarom uw wensen kenbaar via de telefoon of mail, of reserveer direct een ruimte via het formulier op de website.