Compleet Zakelijk
Image default
Grote bedrijven

Dit zijn de leukste nageltrends voor 2022

Ben je op zoek naar de nagelkunsttrends voor 2022? Keep on reading then! Van French manicure tot Dadi Oil en DIY velvet manicure… verschillende designs voor elke stemming. Als beautyliefhebber is niets leuker dan met prachtige nagels rondlopen, er is dan ook genoeg inspiratie te vinden om elke keer weer iets anders te proberen. Maar er zijn uiteraard ook superleuke trends waar we allemaal altijd volop in meegaan. Dit zijn de populairste nailart-trends voor 2022.

1. Nude tinten

De lente doet meestal denken aan zachte pastelkleuren en bloemen, maar ook nude nagels zijn weer te zien. Klassieke nude- en lichtroze tinten zijn een optie die je natuurlijke rugkleur zal versterken en de wortels minder zichtbaar maakt.

2. Neon kleuren

Neons zijn niet je typische lentekleur, maar in 2022 kunnen ze op je nagels zitten. Overweeg om kleur aan je nagels toe te voegen met luide, levendige neon tinten, of ga een stap verder en geef je manicure de vrijheid om een ​​trendy set met neon highlights te ontwerpen.

3. Blauw, blauw en nog meer blauw

De ijsblauwe kleurtint is perfect voor de winter, maar ook voor dit voorjaar. De lichtblauwe nageltrend die overgaat van koude naar warme dagen.