Compleet Zakelijk
Image default
Bedrijven en samenleving

De voordelen van gevelverlichting voor je bedrijf

De voordelen van gevelverlichting voor je bedrijf

Het lijkt eenvoudig kosten besparen om je bedrijfspand niet te verlichten, maar is dat ook zo? Gevelverlichting op een bedrijfspand kan namelijk ook zomaar omzettoename opleveren. Hoe? Dat lees je in dit artikel.

De voordelen van gevelverlichting

Bestuurders op de snelweg, andere bedrijven op het bedrijventerrein, voorbijgangers in de stad… waar je bedrijfspand ook staat, gevelverlichting zet je bedrijf letterlijk in de spotlight. Je wordt gezien, ook als het donker is. Het is een makkelijke vorm van marketing, want het enige wat je ervoor hoeft te doen is de verlichting te laten plaatsen. LED lichtreclame boost je merkidentiteit op een positieve manier. Een soort visitekaartje waarmee je een goede eerste indruk achterlaat. Dat zijn natuurlijk al doorslaggevende voorbeelden, maar lees nog even verder.

Voorbeelden van gevelverlichting

Bij gevelverlichting kun je denken aan een verlichte merknaam op het bedrijfspand, een lichtstrook tegen de gevel of hele architecturale verlichting. Met licht kun je een verhaal vertellen en het merk herkenbaar maken. Het kan een gevoel opwekken. Bovendien zorgt een goede uitstraling voor trotse medewerkers en wordt de kans op inbraak en vandalisme kleiner. Win-win, toch?

Waarom kiezen voor LED?

Het grootste voordeel van LED verlichting is dat je kosten veel lager zijn dan bij traditionele lichtbronnen. Dan spreken we over een besparing van 80% tot 90%! Daarnaast is LED een duurzame keuze, omdat er minder schadelijke materialen gebruikt worden bij de productie. Als je dan toch kiest voor lichtreclame, kies dan voor een duurzame variant. Dat is goed voor het milieu en voor jouw portemonnee.

 

https://www.dkelektra.nl/diensten/gevelverlichting-voor-bedrijven/