Compleet Zakelijk
Image default
Bouw en onderhoud

Dit is de specialist in gevelcoating

Denk je eraan om de gevel van je bedrijfspand te laten coaten? Dan helpt Het Zuiden Coatings uit Dongen je graag verder. Door te kiezen voor gevelcoating in plaats van gevelvervanging, bespaar je tijd en geld. De ervaring leert dat coating bovendien een veel beter rendement oplevert. Daarom kiezen steeds meer bedrijfseigenaren voor coating!

Bedrijfswerkzaamheden kunnen gewoon doorgaan

Omdat de werkzaamheden bij gevelcoating vlot verlopen, zijn deze binnen een mum van tijd gerealiseerd. Je zit dus niet weken- of maandenlang in het puin, waardoor je werkzaamheden beperkt worden. Daarentegen! Je werkzaamheden kunnen gewoon doorgaan zoals altijd. De professionals van Het Zuiden Coatings stemmen bovendien graag met je af wanneer zij het minst in de weg lopen, mocht dit een zorg van je zijn. Jouw bedrijf staat op deze manier niet stil.

Je krijgt zekerheid en garantie

Bij Het Zuiden Coatings schaf je altijd de beste kwaliteit in milieuvriendelijke gevelcoating aan. Daarnaast weet je zeker dat het werk zorgvuldig wordt uitgevoerd. Met ruim 40 jaar ervaring in het vak zijn ze zeer overtuigd van hun product. Jij krijgt daarom zekerheid en een ruime garantie. De garantie is gebaseerd op het type product. Wanneer je hier meer over wilt weten, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van de professionals.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wil je direct inzicht in de benodigde investering? Via de website van Het Zuiden Coatings is het heel gemakkelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Je kan kiezen voor het coaten van stalen gevels, steen en beton, of overheaddeuren. Binnen drie dagen ontvang je dan een heldere prijsindicatie.