Compleet Zakelijk
Image default
Consumptiegoederen en diensten

Best elektrische bakfietsen woon-werkverkeer

Ben jij op zoek naar een praktische manier om jezelf en eventueel je kinderen naar het werk of school te brengen? Dan is een elektrische bakfiets de perfecte oplossing voor jou! Met de hulp van een motor en extra opbergruimte kun je op een comfortabele en efficiënte manier je dagelijkse taken uitvoeren zonder een auto nodig te hebben. In deze blog gaan we de beste elektrische bakfietsen voor woon-werkverkeer uitlichten, zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw persoonlijke situatie.

Urban Arrow Family

De Urban Arrow Family is een populaire optie voor gezinnen die een elektrische bakfiets willen aanschaffen. Deze bakfiets heeft ruimte voor drie kinderen en de accu heeft een bereik van ongeveer 70 kilometer. De fiets heeft ook een handige regenhoes en is licht van gewicht, waardoor je gemakkelijk door de stad kunt manoeuvreren. De Urban Arrow Family is verkrijgbaar vanaf € 4.000, maar biedt veel waar voor je geld.

 

Babboe City

De Babboe City is een andere veelvoorkomende keuze voor mensen die regelmatig met hun kinderen naar school of werk reizen. De bak heeft ruimte voor maximaal drie kinderen en zowel de bak als de motor zijn van hoge kwaliteit. De Babboe City heeft een bereik van 40-60 kilometer, wat voldoende is voor de meeste dagelijkse ritten. De fiets is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en is verkrijgbaar vanaf € 2.500.

 

Gazelle Heavy Duty NL C7

De Gazelle Heavy Duty NL C7 is een opvallende elektrische bakfiets die speciaal is ontworpen voor de Nederlandse markt. De fiets heeft een sterk frame, is gemakkelijk te onderhouden en heeft genoeg ruimte om spullen mee te nemen. Het bereik van de accu is ongeveer 35 kilometer, wat voldoende is voor de meeste dagelijkse ritten. De Gazelle Heavy Duty NL C7 is verkrijgbaar vanaf € 3.000.

 

Riese und Müller Packster

De Riese und Müller Packster is een premium optie voor mensen die op zoek zijn naar de beste elektrische bakfiets op de markt. De fiets is ontworpen en geassembleerd in Duitsland en biedt ongeëvenaarde prestaties en kwaliteit. De bak heeft veel ruimte voor kinderen en spullen en het bereik van de accu is ongeveer 80 kilometer. De Riese und Müller Packster is verkrijgbaar vanaf € 7.000.

Een elektrische bakfiets is een geweldige investering voor mensen die op een duurzame en praktische manier willen pendelen. De beste keuze hangt af van je persoonlijke wensen en behoeften, maar met deze lijst heb je al een goed beeld van de mogelijkheden. Het is belangrijk om een fietswinkel te bezoeken en verschillende modellen uit te proberen voordat je een definitieve keuze maakt. Eenmaal op de fiets, zul je zien hoe handig en leuk het is om te fietsen met een elektrische bakfiets. Veel fietsplezier!