Compleet Zakelijk
Image default
Consumptiegoederen en diensten

Waar kan ik de beste badkamermeubels kopen?

Waar koop je de beste badkamermeubels?

Badkamermeubels zijn een integraal onderdeel van elke badkamer. Kasten, badmeubels en alle andere opbergmogelijkheden in de badkamer moeten bestand zijn tegen veelvuldig gebruik en tegen spatwater en stoom.

Of u uw badkamer nu volledig renoveert of verfraait met nieuwe meubels, de kwaliteit en duurzaamheid van uw badkamermeubel is net zo belangrijk als hun uiterlijk.

Daarom hebben we badkamerbezitters gevraagd om niet alleen het badkamermerk te beoordelen waar ze hun set hebben gekocht, maar ook hun badkamermeubel.

 Naast de keuze om bij een betrouwbaar badkamermerk te kopen, zijn er een aantal zaken waarop u kunt letten om er zeker van te zijn dat de meubels die u koopt van goede kwaliteit zijn.

Net als bij keukenmeubelen maakt de keuze van de meubelstukken het verschil voor de levensduur. Er zijn drie hoofdtypen:

  • houten deuvels gelijmd in gaten
  • houten deuvels die met twee of drie schroeven in de gaten worden bevestigd
  • houten deuvels vastgezet in gaten met twee sets metalen pennen en nokken. Dit zijn in wezen schijven die, eenmaal in de gaten gestoken en 90 graden gedraaid, de deuvel op zijn plaats houden.

Opties

De eerste optie is meestal de zwakste en de laatste de sterkste. Bovendien zijn kant-en-klare kasten meestal steviger, terwijl platte kasten zwakker kunnen zijn, deels omdat de kans groter is dat de kast verkeerd wordt samengesteld.

Het materiaal maakt ook een verschil. Zoals u kunt verwachten, zijn massief houten kast sterker en gaat langer mee dan hun goedkopere tegenhangers van MDF en spaanplaat.

Zorg ervoor dat u controleert waarvan de kast die u overweegt te kopen zijn gemaakt, hoe dik ze zijn (hoe dikker hoe beter) en hoe ze zijn gemaakt.

U kunt badkamermeubel los of als set kopen bij www.perfecthomeshop.eu. Dat laatste is vooral het geval als u badmeubels koopt die om een wastafel en toilet heen gaan.

Een set kopen garandeert dat alle onderdelen dezelfde stijl hebben en elkaar aanvullen – als u verschillende elementen uit verschillende bronnen koopt, kunnen er subtiele verschillen zijn.

U kunt ook profiteren van aanbiedingen als u alles samen op hetzelfde moment koopt. We weten echter van leden dat rondkijken en artikelen op verschillende plaatsen kopen ook kan lonen, dus het is de moeite waard uw huiswerk te doen.

Contact

Bezoek onze webwinkel via www.perfecthomeshop.eu voor meer leuke ideetjes over badkamersets en ook om te ontdekken wat wij hebben gevonden over badkamerverkoop en valkuilen die u moet vermijden.

badkamermeubel