Compleet Zakelijk
Image default
Consumptiegoederen en diensten

Decoratieve vazen

Je hebt niet altijd bloemen nodig om een vaas neer te kunnen zetten. Er zijn ook vazen die op zichzelf al een mooi decoratiestuk zijn. Wel zo praktisch op kantoor als niemand zich graag bezighoudt met steeds verse bloemen halen. En als er wel een keer bloemen zijn, heb je gewoon een vaas. Zo’n decoratieve vaas is bijvoorbeeld een Delfts blauwe vaas. Een echt Hollandse klassieker natuurlijk in decoratie. Of kies voor een tulpenvaas. Dat oogt altijd uniek, of het nu in de woonkamer, vensterbank of op je bureau is. 

 

Delfts blauw

Delfts blauw is iets waar je van moet houden. Als je een oer-Hollandse uitstraling zoekt, zit je met Delfts blauw goed. En het staat natuurlijk helemaal Hollands met een stel tulpen in je Delfts blauwe vaas. Of één tulp, als je voor een klein vaasje kiest. Delfts blauwe prints vind je in allerlei formaten en vormen vazen. Het kan zo grotesk of schattig als jij het hebben wil. Maar net wat past bij de uitstraling van de ruimte waar je de Delfts blauwe vaas wil hebben. Dat bepaal jij helemaal zelf.

 

Tulpenvaas

Een tulpenvaas is een vaas met meerdere openingen. Je kunt dus één of meerdere bloemen in een opening plaatsen in plaats van een hele bos in één grote opening. Daardoor is een tulpenvaas al een kunstwerkje op zichzelf. Ook hier zijn verschillende formaten in te vinden. Er zijn bijvoorbeeld ronde tulpenvazen, maar ook grote tulpenvazen in een soort toren. Dit zijn piramide tulpenvazen. De tulpenvazen vind je in uiteenlopende kleuren. Ook met Delfts blauw natuurlijk. Een Delfts blauwe tulpenvaas is dus ook een optie. 

 

Dezelfde dag verzonden

Je bestelt je Delfts blauwe vaas of tulpenvaas eenvoudig online en hij wordt dezelfde dag nog verzonden. Je hebt dus binnen de kortste keren een mooie vaas in huis, al dan niet voor bloemen.