Compleet Zakelijk
Image default
Detailhandel

Ruimtes in je huis waar je een kerstkrans kunt plaatsen

Een kerstkrans is een geweldige manier om je huis feestelijk en kleurrijk te maken voor de feestdagen. Je kunt deze kerstkransen ook gebruiken als decoratief stuk of zelfs als cadeau voor iemand van wie je houdt. Kerstkransen kun je op verschillende manieren gebruiken. Dit is afhankelijk van de kamer waarin de krans wordt geplaatst. In dit artikel worden een aantal plaatsen toegelicht waar je je kerstkrans kunt plaatsen.

Boven een open haard

Een krans boven de open haard is een geweldige manier om je huis te versieren voor Kerstmis. Je kunt een traditionele of een modernere krans gebruiken. Dit is afhankelijk van de uitstraling die je probeert te bereiken. Een kerstkrans is een prachtige manier om als decoratie aan je huis toe te voegen. Een kerstkrans kan als middelpunt worden gebruikt of aan de muur worden gehangen. Je kunt het ook gebruiken om je schoorsteenmantel te versieren. Er zijn veel verschillende soorten kransen beschikbaar, waaronder traditionele kerstkransen. Deze zijn gemaakt met dennentakken en hulstbladeren. Er zijn ook moderne met kunstmatige rode bessen en groene klimop en zelfs kransen gemaakt van zuurstokken.

Op een voordeur

Een krans is een geweldige manier om je gasten te verwelkomen. De feestdagen zijn een perfect moment om samen te komen met familie en vrienden. Een kerstkrans op de voordeur zorgt ervoor dat niemand je vergeet. Ten tweede is een kerstkrans een uitstekende manier om je huis te versieren tijdens deze feestdagen. Het voegt kleur en schoonheid toe zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. Als je niet veel geld over hebt nadat je cadeaus voor iedereen hebt gekocht, is dit een gemakkelijke manier om elke kamer op te fleuren. Ten slotte helpt het plaatsen van decoraties zoals kerstkransen op bedrijfsbanden tijdens de feestdagen om lokale bedrijven aantrekkelijker te maken. Het brengt een gezellige sfeer in het dorp of de stad, en mensen zullen eerder geneigd zijn om deze bedrijven te steunen. Doen dus!

Op de trap 

Je kunt ook een kerstkrans boven aan je trap plaatsen. Dit is gemakkelijk om te doen als je een lange trap hebt, en het zal een gezellige kerstsfeer creëren! Je kunt een krans ophangen aan het plafond of aan de muur die helemaal doorloopt tot aan de trap. Als je geen geld wilt uitgeven aan een krans, kun je er ook zelf een maken. Je kunt dit doen met dennenappels, hulst bessen en andere natuurlijke materialen.

Op de veranda

Je kunt een krans aan je voordeur hangen, maar dit is niet de enige plek waar je er een kunt plaatsen. Heb je een veranda die nog niet versiert is? Perfect. Dan kun je hier een kerstkrans ophangen. Je wilt natuurlijk ook dat je verande in het teken van kerst staat.  Heb je veel familie en vrienden over de vloer tijdens de kerstdagen? Dan kun je de kerstkrans bij de ingang plaatsen. Op deze manier weten ze altijd dat ze welkom zijn om binnen te komen. Het geeft ze ook iets feestelijks om naar te kijken.

In de keuken

Een kerstkrans op het aanrecht is perfect voor wie tijdens de feestdagen graag een feestelijk tintje aan zijn keuken wil toevoegen. Het is vooral een goed idee als je een kleinere keuken hebt en niet wilt dat verschillende decoraties te veel ruimte innemen. Als je een krans aan een haak boven je keukentafel hangt, krijgt het een elegante uitstraling. Je kunt een aantal lampjes door je krans reigen. Op die manier ziet het er sfeervol uit als de kamerlampen uitzijn. Steek een paar kaarsjes aan om het helemaal af te maken!

Ramen

Je ramen zijn ook een goede plek voor kransen. Plaats ze in het midden van elke raam en laat aan beide zijden vier tot zes centimeter ruimte vrij. Voor een dramatische look kun je ook kiezen voor een krans die de hele breedte van de raam beslaat. Je kunt een plakhaak gebruiken om de krans op te hangen. Je kunt deze haak op je raam plakken tijdens de feestdagen, en er weer vanaf halen in het nieuwe jaar. Heel eenvoudig dus!

Patio

Veel kransen worden geleverd met slingers en ander groen dat bij elkaar past. Deze bijpassende stukken maken het niet alleen gemakkelijk om een ​​uniforme look te creëren, maar ze maken het ook gemakkelijk om je huis op elk moment klaar te maken voor gasten. Een krans bij je patio is dan ook de ideale manier om je gasten vriendelijk en sfeervol te ontvangen. 

Hal

Een krans in je hal is een geweldige manier om gasten te verwelkomen en maakt ook een blijvende indruk. Gebruik een kranshaak of een kapstok. Daarnaast doorbreekt een krans de eentonigheid van een eenvoudige gang. Deze drukbezochte ruimte is de perfecte plaats voor kerstverlichting. Iedereen krijgt meteen een kerstgevoel als ze je huis binnenkomen, en dat is natuurlijk wat je wilt!

Eetkamer

Een van de beste plekken om kransen op te hangen is in de eetkamer. Als je wakker wordt met een heerlijke maaltijd en een ontbijthoek vol planten, wordt het een prachtige dag. Voor etentjes daarentegen zullen kleine kransen met plaatskaartjes op de rugleuningen van de stoelen een attent en persoonlijk tintje geven. Een krans kan ook helpen om een ​​leuke themagroep op je dressoir af te werken. Houd de look schoon en elegant door vast te houden aan een paar eenvoudige elementen die goed bij elkaar passen.

Ken jij de geschiedenis van het kerstfeest?