Compleet Zakelijk
Image default
E-commerce

Verschillende beschermende kledingstukken voor op de werkvloer

Sommige banen zijn gevaarlijker dan anderen; waar de een 8 uur per dag achter een computer op kantoor zit, slaat de andere boeven in de boeien en gaat op meldingen af. Zo is het dus ook goed voor te stellen dat de ene functie nou eenmaal om betere en beschermende kleding vraagt dan de andere. Ben jij voor jouw bedrijf, of als particulier, op zoek naar beschermende werkkleding om jouw taken veilig en goed in te kunnen uitvoeren? Er zijn gelukkig een hoop bedrijven die hier in jouw partner kunnen zijn, zoals firstcarecompany.nl. Wil je weten welke soorten beschermende kleding zo’n bedrijf nou precies verkoopt? Lees dan snel met ons mee; we leggen het graag voor je uit! 

 

Persoonlijke bescherming

Wanneer je tijdens je werk veel te maken krijgt met geweld of andere onvoorspelbare situaties, is het natuurlijk van grootst belang dat je jezelf goed beschermt. Bij persoonlijke bescherming kan je bijvoorbeeld denken aan kogelwerende vesten, veiligheidsbrillen, snijwerende handschoenen, gezichtsmaskers of kniebeschermers. Hoewel je deze persoonlijke bescherming misschien wel nooit nodig gaat hebben, is het wel zo’n fijn gevoel als je goed gemutst en voldoende beschermd de deur uit gaat; better safe than sorry! 

 

Veiligheidsaccessoires

Nog zo’n belangrijk punt; accessoires die ervoor kunnen zorgen dat jij een stukje veiliger op de werkvloer aankomt. Bij veiligheidsaccessoires komen veel verschillende soorten kijken, zoals bijvoorbeeld een tactische riem, waarin jij jouw gadgets kan plaatsen, een gearkeeper, die jouw spullen georganiseerd houdt of een first aid zakje; die jouw in medische situaties een stukje opweg kan helpen wanneer dat nodig mag zijn! 

 

Kleding

Naast persoonlijke bescherming en veiligheidsaccessoires, is het natuurlijk ook uitermate van belang dat je met beschermende kleding de deur uit gaat. Van Adidas GSG schoenen, tot shell jassen , van mutsen tot veiligheidsvesten en van commando truien tot aan tactical pants; alles om ervoor te zorgen dat jij én zelfverzekerd, én zonder problemen je werkdag weer kan afsluiten! 

 

Rugzakken en tassen

Van onder geschatte waarde; rugzakken en tassen zijn onmisbaar voor een veilige werksituatie. Van het dragen van jouw belangrijke, met veel grote documenten opgeslagen, werklaptop in een laptoptas, tot het meenemen van jouw dienstkleding in een sporttas. Of van een First tactical rugzak of een camelback voor wanneer het een warme en dorstige dag is. Wanneer het gaat om het aanschaffen van beschermende dienstkleding, is het heel belangrijk om niet te zuinig te zijn; dus al is die ene jas een stukje duurder maar wel drie keer zo goed, kies dan toch maar voor die ene. In sommige situaties gaat het om leven en dood; dus dan zijn die extra centen gewoon een goede investering!