Compleet Zakelijk
Image default
Elektronica en elektriciteit

De beste zakelijke Hewlett-Packard notebooks voor een prikkie

Hewlett-Packard (HP) notebooks zijn een absoluut A-merk. Hp komt zeer regelmatig met nieuwe modellen met de allerbeste specs. HP is dan ook één van de populairste merken als het om computers, notebooks en laptops gaat. Het bedrijf staat bekend om zijn prima (online) ondersteuning en de producten zijn gemakat van hoogwaardige componenten. Wanneer je geen Apple/IOS fan bent of liever een Windows laptop gebruikt is HP het meest gekozen merk.

Gebruikte modellen steeds populairder

Omdat de ontwikkelingen op computer gebied niet stil staan en in hoog tempo blijven doorontwikkelen is er een continue toevoer aan nieuwe modellen. Computers en AI (kunstmatige inteligentie) zijn immers de toekomst.. Dit maakt het interessant om voor een gebruikt model te gaan. Met een levensduur van vele jaren is het kopen van een gebruikt (refurbished) model steeds populairder. Laptops welke uit de lease komen of laptops van mensen die graag altijd het nieuwste van het nieuwste willen hebben komen steeds meer en sneller op de tweedehands markt. 

Refurbished, 2ehands met de garantie van nieuw

Wanneer je een refurbished HP exemplaar koopt is het eigenlijk niet veel anders dan een tweedehands model. Echter wanneer je een refurbished exemplaar komt bij een deskundige levencier zoals Dsl-tech.nl ben je er zeker van dat je tweedehands product volledig is schoongemaakt, opnieuw is geinstalleerd en netjes garantie heeft zoals je dat in de winkel kent. Met een refurbished HP computer heb je een model die net zo snel en goed is als een nieuwe uit de winkel. Het grootste verschil is de prijs die dramatisch lager uitvalt dan wanneer je kiest voor gelijkwaardige nieuwkoop. Het nadeel is dat je vaak genoegen moet nemen met een laptop met een kleine cosmetische beschadiging. Maar dit doet natuurlijk nilks af van de levensduur en kwaliteit van de HP laptops die bekend staan als zeer degelijk. Tegenwoordig gaan laptops wel 5 tot 10 jaar mee. Dus wil je goedkoop een snelle en betrouwbare laptop? Denk dan ook eens aan refurbished.. Niet alleen goedkoop maar ook nog eens duurzaam zo’n refurbished laptop!