Compleet Zakelijk
Image default
Industriële goederen en diensten

3 Factoren die de keuze van een industriële aannemer bepalen

Het selecteren van een industriële aannemer is een belangrijk onderdeel van nieuwbouwwerkzaamheden, ongeacht het type project. Door rekening te houden met deze drie factoren wanneer u aannemers vergelijkt en u voorbereidt op de start van een grote infrastructuuruitbreiding, kunt u uitvaltijd en onnodige uitgaven tot een minimum beperken. 

1. Zelfvoorzienend vermogen van industriële aannemers

Het is van vitaal belang om de industriële aannemers na te vragen over hun ervaring en hun vermogen om het werk zelf uit te voeren. Aannemers in zelfbouw maken gebruik van in-house expertise om kritieke bouwwerkzaamheden uit te voeren en kunnen zo beter het tijdschema, het kostenplaatje en de veiligheid van uw faciliteit waarborgen. 

Gespecialiseerde aannemers zoals Klip weten van aanpakken en stroomlijnen het bouwproces binnen de industriële constructie. Klip is een breed inzetbare industriële contractor, van nieuwbouw, onderhoud en reparatie van het leidingwerk tot op maat gemaakte skid-oplossingen voor uw processystemen. Met vakbekwame arbeidskrachten, hoogwaardig materieel en een gecoördineerd team voeren ze deze diensten van begin tot eind uit en garanderen kwaliteit op elk niveau.

2. Vraag naar de relevante ervaring in de bedrijfssector

Overweeg industriële aannemers met de ervaring die nodig is om uw specifieke project uit te voeren. Het is daarom belangrijk om de projectleider na te vragen over zijn ervaring met deze specifieke toepassing en met de desbetreffende bedrijfssector. Dit is uw manier om kwaliteitscontrole van het begin tot eind te bewaken, dus vraag uw contractor voor industriële apparatuur naar hun ervaring met specifieke projecten.

Aannemers die ervaring hebben binnen uw bedrijfstak, beschikken vaak over de middelen en ervaring op het gebied van projectbeheer die nodig zijn om uw dynamische project in uitvoering te brengen. 

3. Let op veelzijdigheid 

Het is wijs om een aannemingsbedrijf te kiezen dat al de diensten aanbiedt die u van plan bent af te nemen. Zelfs als uw huidige project geen engineering- of inkoopdiensten vereist, zult u er baat bij hebben een relatie op te bouwen met een veelzijdige leverancier van bouwdiensten. Een team dat veelzijdig is in zijn specifieke werkveld, zal de middelen, ervaring en veiligheidsprocedures organiseren die nodig zijn voor een efficiënt project. 

Uw tijd is immers een waardevolle hulpbron en u wilt er zeker van zijn dat u in zee gaat met een industriële contractor die van ontwerp en engineering tot aankoop en installatie, de zaken kan coördineren en tijd kan vrijmaken binnen uw project.