Compleet Zakelijk
Image default
Auto-industrie

De voor- en nadelen van puppy pads

De voor- en nadelen van puppy pads

Potjestraining is een fundamentele stap in de zorg voor u, uw puppy, en het huis dat u deelt. Puppypuypuiltjes zijn een populaire aanpak, maar ze hebben voor- en nadelen die u misschien wilt overwegen.

Neem de tijd om uit te zoeken wat voor uw puppy werkt. Elke hond is anders, en hun voorkeuren en tijdschema om zindelijk te worden kunnen verschillen. Hoewel het proces een uitdaging kan zijn, kunt u met de juiste begeleiding en consistentie uw pup klaarstomen voor succes en uw band versterken terwijl u daar komt.

Plasvoeringen zijn handig

Een van de belangrijkste voordelen van puppy pads is het gemak. Ze kunnen een handig hulpmiddel zijn bij het trainen, vooral in de levensfase van uw puppy waarin hij vaak moet plassen. Onderhoud en schoonmaken zijn net zo eenvoudig als het weggooien van het vorige onderlegger en het neerleggen van een ander. Veelzijdigheid is ook een pluspunt: u kunt de zoogkompressen parttime of fulltime gebruiken, afhankelijk van de behoeften van uw pup en uw levensstijl.

Plas-pads zijn niet alleen voor puppy’s

Ondanks de naam zijn puppy pads niet alleen voor de kleintjes. Ze kunnen ook dienen als back-up voor honden die langere tijd binnen moeten zijn; oudere, zieke of gehandicapte pups; en honden zonder gemakkelijke, regelmatige toegang tot buitenruimtes. En als het weer uw huisdier niet aanstaat, kunnen zoogkompressen hem de angst besparen om tijdens een storm naar buiten te gaan.

Veel soorten plasmiddelen

Als u wel eens in de pindakaasafdeling van een kruidenierswinkel bent geweest, starend naar een zee van variëteiten – pindakaas in poedervorm, pindakaas in poedervorm, pindakaas in poedervorm, amandel in poedervorm, wacht even, is dat zonnebloempindakaas? Bepalen wat de beste onderlegger voor uw pup is kan in het begin ontmoedigend lijken, gezien de overvloed aan opties. Als u besluit dat een onderlegger voor u beiden geschikt is, zoek dan naar iets met meerdere, absorberende lagen, geurcontrole en de juiste pasvorm (richten is niet eenvoudig!).

Een korte opmerking over geur. Sommige zoogkompressen hebben extra lokstoffen toegevoegd om de geur van gras, ammoniak en feromonen te simuleren. Dit kan een tweesnijdend zwaard zijn: sommige honden kunnen zo gecharmeerd zijn dat ze met het kussen zullen spelen of slapen, terwijl anderen er totaal geen last van hebben.

Wie zich zorgen maakt over de duurzaamheid, hoeft zich geen zorgen te maken: daarover vindt u hieronder meer.

Niet voor iedereen

Sommige honden hebben gewoonweg geen voorkeur voor zolen. Zoogkompressen kunnen deel uitmaken van een groter zindelijkheidsplan voor uw pup, maar hem aanmoedigen om de zoogkompressen als eerste stap te gebruiken vereist zijn eigen training. Als u en uw huisdier consequent en regelmatig toegang hebben tot een veilige buitenruimte, kan het een goede optie zijn om vanaf het begin buiten te beginnen.

Verspenen

Over voortraining gesproken, voor pups die zolen gebruiken kan het leren om deze gewoonte uiteindelijk te doorbreken een andere oefening zijn. Als uw huisdier eenmaal een bepaalde plaats heeft aangewezen als zijn favoriete toiletruimte, kan het moeilijk zijn deze gewoonte af te schudden. Sommige puppy’s kunnen afhankelijk worden van het gebruik van maandverband of krijgen gemengde signalen als ze te horen krijgen dat ze buiten naar het toilet moeten. Het kan extra training vergen om ze van het toiletblokje over te laten stappen op de buitenlucht als de belangrijkste plek om te gaan.

Duurzaamheid

Afval van huisdieren creëert vaak… meer afval. Traditionele puppymatjes zijn vaak wegwerp- en eenmalig te gebruiken, vooral omdat sommige honden ze als kauwspeeltjes gebruiken. Gelukkig zijn er milieuvriendelijkere opties beschikbaar, als duurzaamheid een prioriteit voor u is. Online en in de winkel vindt u nu onderleggers die biologisch afbreekbaar zijn, gemaakt van recyclebare materialen of zelfs wasbare, herbruikbare alternatieven.

Denk eraan: niet alle honden zijn hetzelfde en er bestaat niet één onfeilbare methode om uw pup zindelijk te maken. Het trainen van uw huisdier kan een proces van vallen en opstaan zijn, maar het resultaat is ongelooflijk lonend. Ongelukjes zijn onvermijdelijk, maar met consequent gedrag, geduld en veel positieve aanmoediging, kunnen u en uw puppy een schoon en gelukkig huis delen.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in een puppy ren.