Compleet Zakelijk
Image default
Marketing en reclame

Waarom zou u een radio commercial plaatsen?

Door het plaatsen van een radio commercial van uw bedrijf zult u uw naamsbekendheid snel vergroten. Door middel van een meervoudige herhaling, zal uw boodschap op de radio in het geheugen worden geplaatst. Een radio commercial heeft ten opzichten van de televisie, Google advertenties of sociale media veel voordelen. U kunt uw reclame op meerdere manieren op de radio inzetten. U kunt uw reclame langdurig op de radio laten horen, maar ook alleen in het weekend. U kunt ook een campagne afspreken die een half jaar draait. Door het gebruik van radioreclame krijgt u meer bezoekers in uw winkel of website. Daardoor kunt u uw omzet verhogen. Vooral zal er een toename van klanten zijn, wanneer de reclamespotjes regelmatig herhaald worden. Vooral de betrouwbare en creatieve radiospotjes worden beter onthouden. Mensen zullen bepaalde geluiden of uitspraken koppelen aan een bedrijf of website. Heeft u bijvoorbeeld een website waarbij u kleding verkoopt, is het belangrijk dat eventuele klanten automatisch naar uw website zullen gaan, als ze wat nodig hebben.

De naamsbekendheid

Door een pakkende radioreclame zal uw naamsbekendheid alleen maar groter worden. Doordat steeds meer mensen uw bedrijf, winkel of website kennen, hoe groter de kans zal zijn dat uw omzet groter wordt. Wanneer u een sterke merkidentiteit heeft, krijgen steeds meer personen vertrouwen in uw product en zullen dan ook sneller voor u kiezen. Een reclame op de radio is bijzonder effectief, omdat de mensen uw bedrijf of website gaan leren kennen. Een korte pakkende boodschap die vaak herhaald wordt, zal in het geheugen worden gegrift. Daarbij is het ook belangrijk dat reclame op de radio betaalbaar is.

Het toonaangevend productiebedrijf voor geluid- en beeldwereld

Omdat het opnemen van een goede commercial belangrijk is, heeft u een goede studio nodig. Voor het maken van een volledig beeld- en geluidsweergave kunt u terecht bij Murekla Audio- en Video Producties. U kunt bij Murekla terecht voor radio commercials, tv commercials en bedrijfsfilms. Voor het opnemen van een goede radioreclame wordt gewerkt vanuit een compacte studio. Murekla is in 30 jaar het toonaangevend productiebedrijf in de Nederlandse geluid- en beeldwereld geworden.

https://murekla.nl/