Compleet Zakelijk
Image default
Nieuws en media

Skandara: Uw Partner bij boete door rood rijden en meer

erkeersregels dienen natuurlijk altijd gehandhaafd te worden. Maar het kan iedereen overkomen om een boete te ontvangen. Echter, niet elke boete is terecht uitgedeeld. Adviesbureau Skandara is uw toegewijde partner om onterechte boetes kosteloos aan te vechten die niet rechtmatig zijn gegeven. Daarnaast zijn we gespecialiseerd verkeersjuristen die de wetten en regels door en door kennen. Maak dus gebruik van onze diensten op basis van no cure, no pay. U betaalt dus niets!

Boete door rood rijden

Boetes wegens door rood rijden zijn ernstige overtredingen en kunnen behoorlijke bedragen zijn. Echter, er kunnen zich situaties voordoen waarbij de boete onterecht is, zoals defecte verkeerslichten of onjuiste registraties door camera’s. Skandara kan u bijstaan om bewijsmateriaal te verzamelen en uw zaak te bepleiten.

Etnisch profileren of discriminatie

Etnisch profileren is een serieus probleem waarbij individuen anders worden behandeld op basis van hun etniciteit. Skandara staat sterk tegen elke vorm van discriminatie en werkt hard om ervoor te zorgen dat boetes die uit dergelijke praktijken voortkomen, worden aangevochten en ingetrokken. In Nederland zijn er onlangs al meerdere documentaires verschenen waarbij is gebleken dat binnen de Nederlandse Politie weldegelijk sprake is van etnisch profileren bij burgers, maar ook intern tussen collega’s.

CJIB Betalingsregeling aanvragen

In financiële noodsituaties kunnen de Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) boetes een zware last vormen. Skandara kan u adviseren over de mogelijkheden om een CJIB betalingsregeling te treffen met het CJIB, waardoor u uw boetes in termijnen kunt betalen.

Boete foutief parkeren

 

Een boete voor foutief parkeren kan soms onterecht zijn door onduidelijke verkeersborden of andere misverstanden. Skandara analyseert de situatie zorgvuldig en helpt u om de boete indien mogelijk te laten kwijtschelden.

Boetes kosteloos aanvechten

 

Het aanvechten van boetes kan een complex proces zijn, waarbij juridische kennis en expertise vereist zijn. Skandara begeleidt u door dit proces, geeft deskundig advies, en ondersteunt u om de boete met succes aan te vechten.

Boete Betalen CJIB

Skandara biedt begeleiding over hoe u boetes kunt betalen aan het CJIB, met inzicht in de betalingsmogelijkheden, termijnen, en procedures, om te voorkomen dat u extra kosten moet maken door verkeerde betalingen.

Boete verkeerd parkeren

Net als bij foutief parkeren, kunnen boetes voor verkeerd parkeren onterecht lijken. Ons bureau helpt u te beoordelen of de boete terecht is en assisteert u bij het indienen van bezwaar indien dit niet het geval is.

Bezwaar maken tegen verkeersboete

Een verkeersboete is niet altijd gerechtvaardigd. Of u nu bezwaar wilt maken tegen een boete voor te hard rijden, door rood rijden, of een andere overtreding, Skandara is hier om u te adviseren en te begeleiden bij elke stap in het bezwaarproces.

Boete geen helm dragen op een scooter

Hoewel het dragen van een helm verplicht is, kunnen er omstandigheden zijn waarbij een boete voor het niet dragen van een helm onterecht is. Skandara zal u ondersteunen om de geldigheid van dergelijke boetes te betwisten en u te helpen deze aan te vechten. Het is namelijk gebleken dat boetes voor geen helm op de scooter tussen 1 september 2020 en 1 juli 2021 ten onrechte opgelegd zijn.

 

https://www.skandara.nl/