Compleet Zakelijk
Image default
Telecommunicatie

Luchtkussen enveloppen voor het beschermen van de inhoud

Als je iets breekbaars of kwetsbaars met de post op moet sturen, dan kun je dit het beste doen met een luchtkussen envelop, vooral als het om een kleiner pakketje gaat. Luchtkussen enveloppen zijn enveloppen waar noppenfolie aan de binnenkant zit. Zit beschermd de inhoud van het pakketje tegen schade als het pakketje valt of ergens tegenaan stoot. Luchtkussen enveloppen zijn daarnaast erg licht en passen door de meeste brievenbussen. Dit maakt deze enveloppen dus ideaal voor het verzenden van kleinere pakketjes met een kwetsbare inhoud. Als je dus een goede verpakking zoekt voor een kwetsbaar, klein pakketje zoals een beeldje of telefoon, dan is een luchtkussen envelop hier ideaal voor. 

 

Voordelen van een luchtkussen envelop 

Er zitten veel voordelen aan het gebruiken van een luchtkussen envelop. Een luchtkussen envelop beschermt ten eerste de inhoud tegen schade stel dat het pakketje valt of ergens tegen aan stoot. Daarnaast is het nog steeds een envelop en dus redelijk klein. Hierdoor zullen verzendkosten laag zijn en zul je het makkelijk door de meeste brievenbussen kunnen doen. Daarnaast kun je luchtkussen enveloppen vrijwel overal kopen en dan vaak ook voor een mooi prijsje. Ze zijn dus goedkoop om te kopen, beschermen de inhoud en zijn makkelijk op te sturen. 

 

Luchtkussen enveloppen online bestellen in allerlei soorten en maten 

Luchtkussen enveloppen zijn gemakkelijk te kopen in de winkel, maar onze voorkeur gaat uit naar online bestellen via drukwerkonline. Hier kun je namelijk de enveloppen blanco bestellen, maar ook de enveloppen in een kleur bestellen. Wil je dus een vrolijke roze envelop of elegante grijze envelop? Dat is allemaal mogelijk. Bijvoorbeeld leuk als je een bedrijf hebt waarbij een bepaalde kleur centraal staat in het logo. Ook kun je luchtkussen enveloppen in verschillende groottes kopen. Zo kun je gaan voor een klein pakketje met een envelop van 100 bij 165 millimeter of een groter pakket met een envelop van 370 bij 480 millimeter.