Compleet Zakelijk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies voor energiezuinige industriële verlichting voor bedrijven

Steeds meer bedrijven denken na over maatregelen om energie te besparen. Dat is ook wel nodig, want gas en stroom worden alsmaar duurder. Als het gaat om industriële verlichting voor bedrijven, kunt u fors besparen als u nu nog geen gebruik maakt van zuinige alternatieven. Ouderwetse Tl-verlichting is bijvoorbeeld zeker niet duurzaam. Kiest u voor LED verlichting of spaarlampen, dan merkt u direct dat u veel minder stroom verbruikt. Dat is natuurlijk niet alleen leuk voor de kosten, u levert daarmee ook een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming.

Renovatie van uw bedrijf? Kies voor een nieuwe manier van verlichten

Wanneer uw kantoor wordt gerenoveerd, is dat een uitgelezen kans om verduurzamingsmaatregelen te nemen. Maak een afspraak met Holland Lighting Group in de regio Brabant. Zij komen graag bij u langs om het pand in ogenschouw te nemen. Op basis van deze inspectie, krijgt u een gratis advies over de meest efficiënte manier van toepassing van industriële verlichting voor bedrijven. Met dit advies kunt u de verlichting bij hen inkopen en als u dat wilt ook laten plaatsen. De verlichting voldoet uiteraard voor zover van toepassing aan de Arbo normen. Als het gaat om een ruimte waar u ook bezoekers ontvangt, zoals een horecagelegenheid, dan wordt uiteraard ook rekening gehouden met de sfeer.

Vraag een offerte aan voor goede verlichting in uw bedrijf

Goede arbeidsomstandigheden zijn heel belangrijk. In een bedrijfspand met goede verlichting is het prettig werken. Ook voor bezoekers is prettige verlichting fijn. Het bedrijf uit de regio Brabant zorgt ervoor dat de industriële verlichting voor bedrijven aan alle eisen en wensen van de klant voldoet. Gebruik het contactformulier op de website voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend bezoek. Op de website leest u ook meer informatie over goede verlichting en de diensten die Holland Lighting Group u te bieden heeft.