Compleet Zakelijk
Image default
Textiel

Zo ga je stijlvol naar kantoor!

Zo ga je stijlvol naar kantoor!

Het is zo gek niet, thuiswerken. Je kunt gewoon in je joggingbroek met je laptop aan de keukentafel aanschuiven om je werk te doen. Sommige thuiswerkers kunnen gebruik maken van een extra kamer in hun woning die dienst kan doen als kantoor. Geen reistijd, geen files, niet door weer en wind op de fiets. Ideaal. Of toch niet?

Daar zit je dan. Stil en alleen. Voor veel mensen werkt het even prima, maar ze missen na een tijd toch het praatje met hun collega’s, de reuring op de werkvloer en de gezamenlijke lunch tussen de middag. Om over de borrel aan het einde van de week maar te zwijgen. En die joggingbroek? Die word je op een gegeven moment ook zat. Kortom; thuiswerken is niet zaligmakend. 

Goed voor het humeur: joggingbroek verruilen voor stijlvolle outfit 

Veel werknemers zien wel wat in de afwisseling van thuiswerken en dagen op kantoor. Zo af en toe de joggingbroek aan de kant en je even in een fraaie outfit steken met dito handtas, blijkt goed te zijn voor het humeur. In die stijlvolle outfit, afgemaakt met een paar fraaie mode-accessoires zoals die prachtige tas waar je laptop in past, wil je graag gezien worden. 

En wat is er leuker dan na kantoortijd, als je toch in de stad bent, even te shoppen. Bij thuiswerken kom je nog zelden echt de deur uit. Wie op kantoor werkt, pakt ofwel tussen de middag of na het werk even een paar winkels mee. Of je doet direct de boodschappen. Lekker functioneel en eveneens heerlijk ontspannend. Daar is overigens de Teddy tas heel geschikt voor. Passen flink wat boodschappen in en je neemt deze tas gemakkelijk mee naar kantoor. Het is een trendy tas die helemaal past bij de mode van nu. Denk maar eens aan al die teddy jassen die deze winter het straatbeeld bepalen. Met zo’n Teddy tas heb je een optimale combi te pakken. 

Goed voor je eigenwaarde: eindelijk weer naar kantoor

Dan nog een andere groep die het thuis wel even heeft gezien. Wie nog niet zo lang geleden een kindje op de wereld heeft gezet, kan vaak niet wachten om weer na zijn of haar verlof naar kantoor te kunnen. Thuiswerken is dan vaak niet van ideaal. Natuurlijk is het lastig om afscheid van je kindje te nemen, maar bijpraten met de collega’s, even uit de rol van vader of moeder stappen en lekker aan het werk gaan, is ook heel wat waard. En vaak goed voor je eigenwaarde. In dat geval is de luiertas rugzak een geschikte tas om mee naar kantoor te nemen. Het valt eigenlijk helemaal niet op dat deze rugzak tevens een luiertas is, en in sommige exemplaren zit een apart laptopvak. Breng je ’s morgens of haal je ’s middags je kindje naar of van de opvang, heb je gewoon alle noodzakelijke spulletjes bij je. Zonder dat je met twee tassen hoeft te sjouwen. Zo wordt de combinatie ouderschap en werknemer zijn een stuk minder ingewikkeld.