Compleet Zakelijk
Image default
Uitgeverijen en drukkerijen

Zelfklevende etiketten voor ieder doeleinde

Ken jij de zelfklevende etiketten al? Het zijn etiketten die op vrijwel ieder oppervlak geplakt kunnen worden en waarmee je meerdere kanten op kunt. De etiketten zijn voorzien van een zelfklevende laag, zodat je niet meer aan de slag hoeft te gaan met andere materialen. Haal het etiket van het vel of de rol en plak hem direct op het product of de verpakking. Het zal jou daarom veel tijd gaan schelen als je deze etiketten in jouw bezit hebt. Daarnaast zijn er nog een groot aantal andere voordelen die je eraan gaat behalen als je de zelfklevende etiketten aanschaft.

 

De varianten van zelfklevende etiketten

De zelfklevende etiketten komen in een groot aantal varianten. Zo kun je bijvoorbeeld voor een blanco variant gaan, welke meerdere kleuren kan hebben. Ook kun je voor een bedrukking gaan. Deze bedrukking kan bijvoorbeeld een logo zijn, maar ook een adresregel of een print in een bepaalde sfeer. Dit kan ertoe bijdragen dat je als ondernemer jouw klanten meer kunt gaan bieden en dat klanten ook weten dat de etiketten bij jou horen. Je kunt dus ook altijd voor een kleur gaan die bij het bedrijf past. Dit gaat jou direct al meer voordelen opleveren dan je in eerste instantie gedacht had.

 

Altijd een goede hoeveelheid krijgen 

Dankzij de zelfklevende etiketten ga je alles binnen een korte tijd van de juiste informatie voorzien. Je kunt daarom altijd een hoeveelheid aanschaffen die bij je past. Deze etiketten komen op rol of A4 formaat. Bekijk daarom goed hoeveel etiketten je nodig hebt om alle werkzaamheden uit te kunnen voeren en op welke manier je ze in jouw bezit wilt krijgen. Je schrijft erop wat erop moet komen te staan, of plakt hem eerst op en schrijft daarna alle gegevens erop. Je hoeft er verder niet meer naar om te kijken. Zo kun je genieten van jouw nieuwe etiketten.

 

https://www.optimumgroup.nl/etiketten/zelfklevende-etiketten