Compleet Zakelijk
Image default
Financiële diensten

Secrid wallet, de veilige pasjeshouder

Veilige pasjeshouder, Secrid

De populaire Secrid Wallets uit Nederland zien er niet alleen goed uit, maar zijn ook nog eens ontzettend praktisch. Dankzij het kleine, platte formaat nemen de koffers niet veel ruimte in beslag. Veiligheid is erg belangrijk voor het Nederlandse merk: de creditcards zijn beschermd tegen gegevens die in het aluminium deksel worden gelezen. Cardprotectors, mini, slim en twin wallets zijn ideale moderne portemonnees.

Secrid biedt ruimte voor alle kaarten

Tegenwoordig zitten er in bijna elke portemonnee verschillende kaarten die min of meer belangrijk zijn in het dagelijks leven:

  • Debet- en creditcards
  • Zorgverzekeringskaart van de zorgverzekeraar
  • EU-rijbewijs
  • Identiteitskaart
  • Lidmaatschapskaart van ADAC of vergelijkbaar
  • Kortings- en bonuskaarten van boetieks of supermarkten

De Nederlandse ontwerpers erkennen dat deze trend onverbiddelijk zal doorzetten. In plaats van geïrriteerd te raken over conventionele portemonnees, vonden ze al in 1997 hun prototype van de minimale portemonnee uit. Het merk Secrid is in 2009 een onafhankelijk bedrijf geworden, waarin de medewerkers zich exclusief en met al hun passie wijden aan één kernthema: het creëren van creditcard-etuis van de hoogste kwaliteit, bruikbaarheid en schoonheid.

 

Secrid verbindt veiligheid met schoonheid

De pashouder van Secrid wallet kenmerken zich door hun unieke combinatie van mooie designs en de hoogste veiligheidsnormen. Het Nederlandse label begon zijn creatieve reis naar aantrekkelijke bescherming voor creditcards en contant geld in de jaren negentig. In die tijd begonnen elektronische betaalmiddelen een steeds belangrijkere rol te spelen in het dagelijks leven. De ontwerpers stelden zichzelf al vroeg de vraag: wat te doen met alle kaarten?

SECRID KAARTHOUDER – GEEN KANS OP DIEFSTAL OF SCHADE

Sinds de ontwerpers in Nederland zijn begonnen met hun unieke selectie van Secrid creditcard hoesjes, hebben de verschillende productlijnen talloze prijzen gewonnen. Deze omvatten gerenommeerde prijzen zoals de Red Dot Design Award of de European Aluminium Award.

 

Aluminium speelt als materiaal een belangrijke rol bij Secrid, want een Secrid pasjeshouder moet je belangrijke pasjes beschermen. Het veiligheidsconcept is bij dit merk veel uitgesprokener dan bij conventionele aanbieders van wallets. Secrid kaarthouders beschermen tegen:

Gegevensdiefstal: de verschillende elektronische kaarten in onze portemonnee bevatten allemaal gevoelige, persoonlijke gegevens. Tegenwoordig zijn niet alleen dieven een bedreiging voor uw portemonnee, maar ook slimme dieven die uw gegevens willen stelen. Aluminium koffers maken het de boefjes onmogelijk om hun gegevens zomaar terloops uit te lezen.

Fysieke schade: kaarthouders en portemonnees vergezellen ons dag in dag uit door ons gevarieerde dagelijks leven. Ze worden achteloos in tassen en rugzakken gegooid, verdragen verzengende temperaturen in de auto of dragen ons hele gewicht als ze in de achterzak worden bewaard. De robuuste creditcardetuis van Secrid gaan al deze uitdagingen aan door hoogwaardige materialen en robuuste ontwerpen te combineren.https://www.penworld.nl