Compleet Zakelijk
Image default
Voedsel en aanverwante producten

Smoothiebar op de beurs

Smoothiebar op de beurs

 

Wij van Shakes on Wheels staan vaak met onze smoothiebar op verschillende bedrijfsevenementen, maar ook op beurzen. Ook daar verzorgen wij graag je gasten met verse smoothies. We hebben al namens veel bedrijven verse smoothies gemaakt op beurzen. We hebben daarom al veel ervaring op alle grote beurslocaties van Nederland; Jaarbeurs Utrecht, RAI Amsterdam, MECC Maastricht, Ahoy Rotterdam etc. Maar waarom zou je een smoothiebar op je beursstand willen hebben?

 

Ten eerste is een smoothiebar een uniek idee én een gezonde eyecatcher voor jouw beursstand. Hiermee trek je zeker de aandacht van potentiële nieuwe klanten. Onze gastvrije bartenders voorzien je bezoekers van heerlijke verse gezonde smoothies, waardoor de bezoekers eventueel langer op je beursstand kunnen blijven rondhangen. Bovendien trekt een smoothiebar ook echt bezoekers naar je stand toe, want wie wil nou niet een lekkere verfrissende smoothie op zo’n drukke beursdag? 

 

Wij bij Shakes on Wheels hebben verschillende smoothiebars in verschillende maten. Je kan dus jouw favoriete smoothiebar uitkiezen die het beste bij ja beursstand past. Heb je al zelf een bar, dan kan je onze bartenders ook inhuren om achter jouw eigen bar te werken. Wil je een smoothiebar die bij jouw bedrijf past? Wij bieden ook marketingmogelijkheden aan. Wil je dus jouw logo op de bar, bekers of kleding, dan kan dat. 

 

Natuurlijk verzorgen we jouw gasten op de beurs met heerlijke smoothies maar daarnaast bieden we speciaal voor de beursstand ook extra catering mogelijkheden. Zo beschikken wij over een klein espressoapparaat en kwaliteit filterkoffie. Wij kunnen dus naast de gasten voorzien van smoothies ook tot maximaal 50 mensen voorzien van lekkere koffie. Naast de smoothies kunnen wij ook gezonde hapjes verzorgen voor jou en je gasten. Aan het eind van de dag kunnen wij je klanten ook verzorgen met een borrel. Wij verzorgen dan graag wijn, bier en borrelhapjes om de beurservaring helemaal compleet te maken. Wij shaken ook de lekkerste cocktails voor je in elkaar. 

 

Lijkt een smoothiebar op je beursstand het ideale idee om de aandacht te trekken? Neem dan zeker contact met ons op en dan kijken we samen wat we voor jou kunnen doen.