Compleet Zakelijk
Image default
Materialen

Provincie vlaggen voor lokale gelegenheden

Het is nog niet zo heel lang geleden (zo’n tweehonderd jaar) dat de gemiddelde Nederlander zich identificeerde met de provincie waarin hij of zij woonde. De nationale vlag der Nederlanden was minder belangrijk dan de provincie vlaggen of ook wel gewestelijke vlaggen genoemd. Net zoals mensen uit niet Hollandse provincies zich geen Hollander noemen maar bijvoorbeeld Drent, Fries of Nederlander. Bij veel lokale feesten en gebeurtenissen wordt daarom de Nederlandse vlag en de provinciale vlag uitgehangen. Ben jij op zoek naar een provinciale vlag om het lokale feest een eigen tintje te geven? Of wil je een Spaanse vlag in jouw Spaanse restaurant?

 

Provincie vlaggen

Nederland heeft twaalf provincies. Er zijn dus ook twaalf vlaggen. Echter heeft elke gemeente of streek, (zoals bijvoorbeeld de Achterhoek en Terschelling)ook een eigen vlag. En elke vlag is te verkrijgen in verschillende maten. Zo zijn er vlaggen te verkrijgen in de maten:

  • 70 x 100 centimeter
  • 100 x 150 centimeter
  • 150 x 225 centimeter
  • 200 x 300 centimeter

Heb je een andere maat nodig neem dan contact op met de fabrikant. Daarnaast zijn alle vlaggen gemaakt van spunpolyster en glanspolyester. Dit materiaal verkleurt niet door de zon en blijven goed in verschillende en ongure weereigenschappen zoals storm en regen.

 

Spaanse vlaggen

Naast Nederlandse vlaggen zijn er ook internationale vlaggen beschikbaar. Als je bijvoorbeeld een Spaans tapas restaurant wil openen zou je misschien graag Spaanse vlaggen door het gehele restaurant ophangen. Niet alleen Spaanse vlaggen maar voor elk type restaurant zijn nationale vlaggen te verkrijgen met de allerbeste kwaliteit.

Als je een vlag nodig hebt voor een lokaal evenement of een bepaald soort nationale culinaire kunst zijn bijna alle vlaggen te vinden. De vlaggen zijn in verschillende maten te verkrijgen. Hen je een niet standaard maat nodig kan je zelfs deze laten maken. Tijd om jouw trots voor de vlag, welke dan ook, te tonen.