Compleet Zakelijk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Cybersecurity en IT Beheer

Ontwikkelingen volgen elkaar razend snel op en het interne kennisniveau loopt daarom vaak achter op de actuele technologie. Door zakelijke diensten als IT Beheer en Cybersecurity over te laten aan specialisten kies je voor kwaliteit en groei je mee met de laatste ontwikkelingen. Als Full-service IT-dienstverlener is Ultimum gevestigd in Almere actief voor MKB, overheid en Grootbedrijf in Nederland.

Voor veel organisaties is de ICT-afdeling een hoge kostenpost en blok aan het been. Het is immers niet de kernactiviteit van het bedrijf en is vaak toe aanvervanging. Outsourcing kan dan de oplossing zijn. Veelal zorgt outsourcing voor een kostenbesparing en verhoging van kwaliteit. Zo hoef je niet meer te investeren in personeel, licenties, hardware en onderhoud. Met een professioneel en betrokken leverancier als Ultimum is alles in één keer opgelost.

Ontdek de mogelijkheden of plan een informatiegesprek met een specialist.

Cybersecurity

Het aantal aanvallen en incidenten neemt drastisch toe. Als organisatie zijn cybersecurity diensten van groot belang voor de continuïteit en veiligheid. Wees daarom voorbereid op cyberaanvallen als Phishing, virussen, Ransomware of DDoS-aanvallen. Middels pentesting, ethical hacking en andere diensten sporen wij openingen en kwetsbaarheden op, zodat we die doelgericht kunnen beveiligen en een succesvolle cyberaanval voorkomen.

IT Beheer

Er zijn veel redenen om het IT-beheer uit te besteden. Hierdoor heeft uw organisatie maar één aanspreekpunt voor problemen of incidenten. Bovendien worden de kosten lager en voorspelbaar dankzij een vast maandtarief. 

Hoewel IT vaak complex kan zijn, brengen wij de gehele ICT-omgeving graag op orde. Hierbij kunt u kiezen uit gedeeltelijke outsourcing of volledig. Zo zijn wij actief als partner voor diverse onderdelen, zoals:

  • Infrastructuur beheer
  • Werkplekbeheer
  • Applicatiebeheer
  • Service desk
  • Single point of contact
  • Cybersecurity operations management
  • Change Management

Samenwerken en ook aan de slag met outsourcing van IT beheer of cybersecurity? Kies Ultimum en voldoe aan normen, de behoefte en doelstellingen.

https://www.ultimum.nl/topics