Compleet Zakelijk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dalton Medical – professionele lasersystemen

Ben jij een huidtherapeut, dermatoloog, plastisch chirurg of ander medisch specialist en ben je op zoek naar een betrouwbare partij om jouw laserapparatuur bij aan te schaffen? Welkom bij Dalton Medical, specialist op het gebied van esthetische lasersystemen.

“Sinds 2001 is Dalton Medical leverancier van medische en esthetische innovatieve technologieën en producten in Nederland, België en Luxemburg.

Onze productlijn richt zich op Dermatologen, Plastisch Chirurgen, Esthetisch artsen, Huidtherapeuten en Schoonheidsspecialisten. De productlijn biedt oplossingen voor ontharen, vaatlaesies, pigmentlaesies, skin rejuvenation, skin thightening, vet reductie en body contouring, lifting, rimpels, volume herstel, laser resurfacing en veel meer…

Door het uitgebreide aanbod biedt Dalton Medical klanten het gemak om bij één partner de oplossingen te vinden voor alle medisch esthetische vraagstukken.”

Bij Dalton Medical kan je terecht voor de volgende gerenommeerde merken lasersystemen:

  • Candela: Candela is al heel wat jaren een bekende speler op de markt met lasersystemen als de GentleLase Pro-U en de Picoway. Deze systemen richten zich op bijvoorbeeld tattoo removal en huidverbetering.
  • Fotona: Fotona is een toonaangevend medisch laser bedrijf die bekend staat om zijn innovatieve systemen voor toepassingen in de chirurgie, dermatologie, esthetiek, gynaecologie en tandheelkunde. Gevestigd in de Verenigde Staten en Europa, met diverse kantoren, streven zij naar voortdurende perfectie om aan de behoefte van de markt te kunnen voldoen.
  • Epionce: De unieke benadering van Epionce levert een mix van actieve plantaardige ingrediënten die diep in de huid dringen. Dit zorgt voor een sterkere en betere barrièrefunctie van de huid die kan helpen bij het bestrijden van de effecten van veroudering en ziekten, tegelijkertijd wordt bijgedragen aan het voorkomen van destructieve ontstekingsfactoren in de huid. Het Epionce systeem biedt diverse huidtherapie oplossingen, zoals o.a. het verbeteren van rosacea zonder laser en het verbeteren van donkere vlekken.
  • Zimmer: Dalton Medical is sinds kort de exclusieve distributeur van de Zimmer systemen in de Benelux. Bekende systemen van Zimmer zijn bijvoorbeeld de Z Lipo en de Z Wave. Deze systemen worden ingezet bij o.a. vetvermindering, huidverstrakking en litteken behandeling.