Compleet Zakelijk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Maak je toetsenbord overbodig dankzij spraakherkenningssoftware

Spraakherkenning is de ultieme software voor de zakelijke wereld. Dankzij deze software kun je razendsnel gesproken woord omzetten in teksten op de computer. Deze software is verkrijgbaar in diverse versies. Zo kun je onder andere de Dragon professional individual 15 kopen. Dit is de laatste versie van Dragon en deze software maakt gebruik van Deep Learning, wat betekent dat je stem nog sneller en beter herkend kan worden. De woorden verschijnen maar liefst 3 tot 7 keer zo snel op het scherm dan wanneer je zou typen. 

Typen geheel of gedeeltelijke vervangen dankzij de software

Spraakherkenning is een handige software die is ontwikkeld om woorden om te zetten in teksten. De software maakt gebruik van diverse technieken die het geluid van je stem omzetten in een taak of een tekst die je laptop, desktop of smartphone vervolgens kan uitvoeren. Met de nieuwste software kan je gesproken tekst razendsnel worden omgezet naar tekst op je apparaat. Hierdoor lijkt het net alsof het door een toetsenbord wordt ingetypt. Hierdoor kun je het typen zelfs geheel vervangen!

Eenvoudig programma´s aansturen via een spraakopdracht

Je kunt eenvoudig op een natuurlijke toon spreken om je documenten en e-mails op te stellen met de spraakherkenningssoftware. De software heeft namelijk een nauwkeurigheid tot maar liefst 99%. Daarnaast kun je ook eenvoudig alle programma´s op je pc aansturen via een simpele spraakopdracht. Dankzij de software van Dragon kun je in minder tijd veel meer werk verrichten op je computer. Dit is niet alleen handig voor zakelijk gebruik, maar ook voor privé. Daarnaast worden je lichamelijke inspanningen ook verlicht dankzij deze handige spraakherkenningssoftware. 

Installeer gemakkelijk de software op de gewenste apparaten

Iedereen die een toetsenbord gebruikt, kan gebruik maken van spraakherkenningssoftware. De software is eenvoudig te installeren op je apparaten, zoals je laptop of smartphone. Veel beroepenvelden maken gebruik van spraakherkenning. Denk hierbij aan medici, journalisten, advocaten, maar ook kleinere bedrijven of studenten. Je zult dankzij de software veel tijd besparen en dat is iets wat natuurlijk iedereen kan gebruiken.