Compleet Zakelijk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zo kun je toch op vakantie

Soms ben je zo enorm toe aan vakantie, alleen het lijkt niet te kunnen. Er is niet genoeg geld, de gezondheid werkt niet helemaal mee of je hebt te weinig tijd. Zit je ook voor je gevoel vast? Dan is het tijd voor omdenken: zo kun je toch op vakantie!

Niet genoeg geld: geld lenen voor een persoonlijke lening?

Soms lijkt het alsof je niet genoeg geld hebt en lijkt geld lenen voor een persoonlijke lening de enige opties. Er is in principe niet iets mis met geld lenen voor een persoonlijke lening. Alleen is het wel een probleem als je weet dat je het niet terug kunt betalen. Gaat het echt om tijdelijk niet geld genoeg? Dan is geld lenen voor een persoonlijke lening mogelijk wel handig.

Anders denken kan ook. Als je goedkopere opties overweegt, is het geld misschien wel genoeg. Is er echt niet genoeg geld? Dan kun je misschien kijken hoe je wat extra’s kunt verdienen, zodat je het geld wel bij elkaar krijgt. Zuiniger leven kan ook een optie zijn. Het Nibud heeft talloze tips voor het rondkomen met minder geld. Alternatieve vakantie: Je kunt ook bedenken hoe je op een andere manier op vakantie kunt. Is het bijvoorbeeld mogelijk om ergens te zijn als bijvoorbeeld vrijwilliger van een animatieteam en kun je zo ook wat dagen vakantie krijgen?

Problemen met de gezondheid

De gezondheid kan een drempel zijn voor het op vakantie gaan. Toch is er ook dan vaak nog wel iets mogelijk. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om dingen te doen, die je normaal op vakantie ook zou doen. En, dingen te laten die je normaal wel zou doen. Huur als je daar het geld voor hebt anders iemand in die voor jou het huishouden doet. Je kunt ook voor je verjaardag vragen om geld voor hulp in de huishouding. Misschien zijn er wel vrienden die je gaan helpen als cadeau voor jou.

Te weinig tijd

In principe is tijd heel erg betrekkelijk. Als je uitvalt door een burn-out, blijk je ineens minder onvervangbaar dan je misschien zelf denkt. Ja, het kan zijn dat dingen niet goed gaan. Alleen uiteindelijk zal het wel weer goed komen. Bekijk dus beter hoe onmisbaar je overal bent en kijk wat je eigenlijk niet zelf hoeft te doen.

https://www.frisia.nl/onze-leningen/persoonlijke-lening/