Compleet Zakelijk
Image default
Auto-industrie

Microsoft SQL server beheer & Performance optimalisatie

Microsoft SQL server beheer & Performance optimalisatie

Bij Newminds Systems zien we de laatste jaren een toename in gebruik van Microsoft SQL server beheer. Waar voorheen SQL beheer zelf werd gedaan, zien we een verschuiving in het extern inschakelen van een specialist die het beheer uit handen neemt voor een bedrijf. Newminds Systems heeft SQL server experts in dienst die bedrijven, klein en groot, kunnen inschakelen. Doordat wij continu bezig zijn met Microsoft SQL zijn onze experts altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelen en technieken die SQL beheer beter, efficiënter maken, maar vooral een stuk betrouwbaarder maken.

SQL support op afstand

Newminds Systems biedt de mogelijkheid om uitgebreide SQL support te leveren aan MKB bedrijven in Overijssel en daarbuiten. Vanuit ons kantoor in Hengelo werken onze SQL specialisten op afstand of indien wenselijk op locatie om een SQL omgeving te updaten / migreren naar een nieuwe versie.

Bent u enorm afhankelijk van een SQL database? Laat dit dan migreren door een vakspecialist. In kritische omgevingen is een betrouwbaar SQL server database management van levensbelang. Onze experts zorgen ervoor dat je geniet van een continue werking zonder oponthoud. Uiteraard zullen wij alles netjes documenteren zodat voor in de toekomst andere gebruikers precies weten waar de kritieke aandachtspunten liggen.

Waarom ervaring telt bij SQL server beheer en performance optimalisatie

Voor het optimaal laten werken van een SQL server is ervaring een enorme voordeel en soms zelfs een pré. Niet alleen bij het ontwerpen, maar ook bij uitvoering en optimalisaties telt het enorm mee dat wij expertise hebben in disk-layout, database onderhoud en de juiste index strategie.

Data driven systemen

Onze wereld veranderd razendsnel en steeds vaker is informatie, of data, een cruciaal onderdeel van onze bedrijfsvoering. Het goed beheren van je data is daarom essentieel. Met de database experts van Newminds Systems haal je kennis in huis om de nieuwste tool in te zetten voor opensource en gelicenseerde databaseomgevingen, zodat je daar niet afhankelijk van bent. Onze experts vinden hun uitdaging juist in het oplossen van complexe database uitdagingen. Daag jij ons uit? Maak dan een afspraak met ICT bedrijf Newminds uit Hengelo!

Gericht om de SQL Performance te verhogen

Slimme data integratie en data management kan veel eenvoudiger zijn dan men denkt. Bij Newminds Systems leveren we vooral ondersteuning met integratie op het Microsoft Azure platform. Als Microsoft Azure partner beheersen wij alle kennis om dit succesvol te implementeren bij organsiaties, evenals werken met Microsoft Dynamics Business Central. Door diagnosticeren en monitoren van de database kunnen wij tijdig ingrijpen, maar ook performance verbeteringen doorvoeren. Wij denken graag mee en adviseren bij de aanschaf van de juiste hardware benodigdheden.

Hierop aansluitend maken wij een onderhoudsplan voor de SQL server en houden we nauwkeurig in de gaten wat de prestaties zijn van de server volgens een vooraf gestelde norm. Bij bottlenecks kunnen we snel ingrijpen en schakelen onze ICT’ers snel en vakkundig om de juiste software aanpassingen door te voeren. Ons doel is jouw IT systemen continu operationeel te houden met zo min mogelijke storingen of uitval.

Kom in contact met deze adverteerder
https://www.newmindssystems.nl/