Compleet Zakelijk
Image default
Bedrijven en samenleving

6 van de beste tips voor leningen voor kleine bedrijven

Voor een kleine ondernemer is het verkrijgen van een zakelijke lening niet eenvoudig. Maar er zijn stappen die u kunt nemen om uw kansen op het verkrijgen van een lening te vergroten. U moet kredietverstrekkers laten zien dat u kunt terugbetalen.

Leningtips voor kleine bedrijven
Als u financiering nodig heeft voor uw kleine onderneming, heeft u misschien een lening overwogen. Maar wat is nu de beste manier om een ​​zakelijke lening te krijgen? Hier zijn zes manieren waarop u uw kansen op een zakelijke lening kunt vergroten.

1. Bereid je van tevoren voor
Uw bedrijf zal niet van de ene op de andere dag klaar zijn om een ​​lening aan te vragen. Als het gaat om het verkrijgen van een zakelijke lening van PIN voorschot, vergt het enige voorbereiding om jezelf voor te bereiden op succes. Zorg dat u uw bedrijf vanaf dag één in goede banen leidt.

Lenders kijken naar twee dingen als het gaat om leningaanvragers: persoonlijke financiën en bedrijfswinsten. Lang voordat u contact opneemt met geldschieters, verbetert u uw kredietscore, betaalt u schulden af ​​en regelt u de boekhouding.

Maak je klaar om je financiële geschiedenis en groeiplannen te laten zien. Door een open boek te zijn voor geldschieters, komt uw bedrijf voorbereid en professioneel over.

2. Neem een eerlijk idee van jouw bedrijfsrisico
Geld lenen aan kleine bedrijven is riskanter dan grote bedrijven, wat een van de redenen is waarom kleine bedrijven het moeilijk hebben om leningen te krijgen. Hier zijn enkele details die uw risico voor kredietverstrekkers vergroten:

1. Weinig onderpand
2. Lage winst
3. Nieuwe zaken
3. Ongeorganiseerde records

Slechte kredietgeschiedenis
Als u weet welk risico uw bedrijf met zich meebrengt voor kredietverstrekkers, kunt u over de lening onderhandelen. U kunt uw kennis van risico’s gebruiken om verbeteringen aan te brengen en een zaak op te bouwen voor uw bedrijf. Het kennen van uw risiconiveau zal ook de klap verminderen van kredietverstrekkers die wijzen op de zwakke punten van uw bedrijf.

3. Bespaar geld voordat u een lening aangaat
U wilt geen lening krijgen en vervolgens niet meer kunnen aflossen. Een van de meest waardevolle tips voor leningen aan kleine bedrijven om in gedachten te houden, is het aanhouden van een kasreserve voor leningbetalingen. Zet wat geld opzij op een zakelijke spaarrekening om vanaf het begin op de hoogte te blijven van betalingen. Schrijf een afbetalingsplan dat laat zien hoe u de lening gaat gebruiken en geld genereert voor aflossingen.

Lenders kijken vaak waar de terugbetalingen vandaan komen voordat ze bedrijven een lening geven. Om te bewijzen dat u ze kunt terugbetalen, kunt u niet-contante zekerheden aanbieden. Maar u kunt persoonlijke bezittingen verliezen als u niet kunt terugbetalen, zoals uw auto of hypotheek. Sparen voor aflossing voorkomt dat u persoonlijke eigendommen als onderpand moet gebruiken.

4. Begrijp verschillende soorten leningen
Wanneer u een uitleenkantoor binnengaat, moet u zich bewust zijn van uw leningopties voor kleine bedrijven. Hoe meer u weet over soorten zakelijke leningen, hoe groter de kans dat u degene vindt die u nodig heeft. De beste manier om een ​​zakelijke lening te krijgen, hangt af van uw unieke situatie en het type lening dat u nastreeft.

Hier zijn enkele veelvoorkomende leningen om te overwegen:

1.Termijnleningen zijn forfaitaire bedragen die u over een bepaalde tijd terugbetaalt (met rente).
2. Bedrijfsleningen zijn flexibele termijnleningen die zijn goedgekeurd door de bank.
3. Kortlopende leningen zijn als termijnleningen, maar u betaalt ze in een kortere tijd terug.
4.Langlopende leningen zijn grotere bedragen die over een lange periode worden terugbetaald met een lage rente.
5. Zakelijke kredietlijnen hoeven alleen te worden terugbetaald als u het geld gebruikt.

Apparatuurfinanciering dekt nieuwe en gebruikte apparatuur.
Alternatieve financiering omvat voorschotten in contanten, crowdfunding, peer-to-peer-leningen en andere financieringsbronnen die niet van de bank afkomstig zijn.