Compleet Zakelijk
Image default
Boekhouding

Assistent-accountant audit, een geschikte vacature voor jou?

Wat houdt deze baan in?

Een assistent-accountant houdt zich dagelijks bezig in cijfers van bedrijven en heeft een sterke verwantschap met IT en data-analyse. De werkzaamheden die hieronder vallen zijn onder andere het opstellen van jaarrekeningen, tussendoor maken van rapportages en het bespreken van bedrijfsprocessen. Dagelijks heb je tijdens je werk een scherpe blik om gefocust te blijven. De werkzaamheden worden veelal uitgevoerd in een teamverband. Deze baan heeft een vooropleiding nodig van een accountancy. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de uitvoering van de taak en dien je als aanspreekpunt voor de klant.

Waarom is een assistent-account audit voor jou geschikt?

Tijdens je werkdagen heb je voortdurend een grote afwisseling van je werkzaamheden. Je werkt dus samen met jouw collega’s en niet volledig zelfstandig. In deze baan is het vooral gericht op teamwork. Verder wordt jou hier door ervaren collega’s begeleidt en je gaat gelijk ook kennis maken met nieuwe klanten. Het grote voordeel van deze baan is dat alle medewerkers binnen de organisatie worden ingezet als allround. Je hebt niet te maken verschillende hiërarchieën binnen je werk.

Welke eisen worden van jou verwacht van deze vacature?

–          Er wordt ten eerste verwacht dat je minimaal een Hbo-opleiding Accountancy, Bedrijfseconomie heb afgerond.

–          Momenteel studeer je voor een registeraccount.

–          Een aantal jaar werkervaring.

–          Voor deze baan is een medewerker geschikt om mondeling en schriftelijk te communiceren in vreemde talen.

–          Tijdens de werkzaamheden ben jij kritisch en analytisch.

–          Teamverband staat centraal. Er wordt verwacht dat je met je team goed kan communiceren en samen tot goede beslissingen komt.

 

Heb je dit aandachtig gelezen, dan ben je gegarandeerd goed geïnformeerd over de vacature assistent-accountant audit en wie weet spreekt deze vacature je aan en kun snel aan de slag als een assistent-accountant audit!

https://werkenbijbgh.nl/vacature-assistent-accountant-audit/