Compleet Zakelijk
Image default
Financiële diensten

Lening aanvragen

Lening aanvragen

Een lening aanvragen kan voor verschillende doeleinden nodig zijn. Bij VDZ hebben wij een grote verscheidenheid aan lening mogelijkheden, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de juiste vindt voor uw behoeften. Ons team staat klaar om u bij elke stap te helpen.

De verschillende soorten lening aanvragen

U kunt verschillende financieringen bij VDZ aanvragen, enkele hiervan zijn:

Persoonlijke lening: Een lening die voor persoonlijk gebruik wordt aangegaan. Het geld kan voor van alles gebruikt worden, van het samenvoegen van schulden tot het financieren van een grote aankoop.

Autofinanciering: Gebruik een autolening om de aankoop van een nieuwe of tweedehandse auto te financieren.

Hypotheek: Een hypotheek is een lening die wordt aangegaan om een woning te kopen of verbeteringen aan uw huis aan te brengen.

Bedrijfsfinanciering: Financiering voor bedrijven van elke omvang, van starters tot gevestigde ondernemingen.

Hoe vraagt u een lening aan bij VDZ?

Als u klaar bent om een lening bij VDZ aan te vragen, kunt u dat doen door een online aanvraag in te vullen.

  1. De eerste stap bij het aanvragen van een lening is door uw gegevens achter te laten in het formulier op onze website;

  2. Wij nemen contact met u op om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Daarna bekijken wij voor u bij diverse banken de best passende mogelijkheden.

  3. Daarna zal een kredietvoorstel ter ondertekening worden toegezonden;

  4. Uw kredietaanvraag wordt ingediend zodra wij het ondertekende kredietvoorstel van u hebben ontvangen.

Zo eenvoudig is het om een lening bij VDZ aan te vragen!

Wat u moet weten voordat u een lening aanvraagt

Voordat u een lening aanvraagt, kan het handig zijn om alvast een idee te hebben van de onderstaande punten:

  • De looptijd van de lening: De looptijd is de periode waarin u de lening moet terugbetalen. Hoe langer de looptijd, hoe lager uw maandelijkse betalingen zullen zijn. U zult echter meer rente betalen over de hele looptijd van de lening.

  • De rente: De rente is het percentage van de lening dat u naast de hoofdsom moet betalen. Hoe hoger de rente, hoe hoger uw maandelijkse betalingen zullen zijn.

  • Uw kredietgeschiedenis: Uw kredietgeschiedenis is een overzicht van uw leningen en terugbetalingen. Het wordt gebruikt om te voorspellen of u in de toekomst een lening kunt terugbetalen. Kredietverstrekkers zullen uw kredietgeschiedenis controleren wanneer u een lening aanvraagt.

  • Uw inkomsten en uitgaven: Kredietgevers zullen willen weten hoeveel inkomsten u heeft en wat uw vaste lasten zijn. Zij zullen deze informatie gebruiken om te bepalen hoeveel geld u zich kunt veroorloven te lenen.

Nu u meer weet over het aanvragen van een lening bij VDZ, is het tijd om aan de slag te gaan! Wij zijn er om u bij elke stap te helpen. Bezoek vandaag nog onze website om te beginnen.

 

https://www.vdz.nl/lenen/onze-leningen/lening-aanvragen/